Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ligg inte lägg ut och linda in..

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Ligg inte lägg ut och linda in..

  Förr var det ett förhållande med äkta kärlek.Dans glädje och trohet.Med focus att aldrig ge upp.

  Idag gäller det att smöra och gotta sig i så många som möjligt.Ligg inte lågt Stina el Kalle ja ligg med så mååånga som möjligt.

  Jag ger snart upp ''var finns den sanna kärleken idag''?Killar el tjejer allt är så ytligt el så fejkat.

  Det är inte ofta man ser en sådan kärlek som ''bonde söker fru''..den glöden vill jag ochså uppnå men det verkar vara omöjligt i dessa tider hmm?

  Svartsjukan gror.El människor är skadade av för många partners(?!)El så vill de flesta mest bli dyrkade och få sina behov tillfredställda hmm.   

   

   

   

   

  .

 • #2
  Glömde människor VILL inte se FRAMÅT 5-10 år de vill ''gotta sig''och leva för varje DAG.Går ett ''tåg''står det 10 åter typ!Sedan det är bara ordet JA som ska gälla annars går ''tåget.

  Comment


  • #3
   Originally posted by Strangeway View Post
   Förr var det ett förhållande med äkta kärlek.Dans glädje och trohet.Med focus att aldrig ge upp.

   Idag gäller det att smöra och gotta sig i så många som möjligt.Ligg inte lågt Stina el Kalle ja ligg med så mååånga som möjligt.

   Jag ger snart upp ''var finns den sanna kärleken idag''?Killar el tjejer allt är så ytligt el så fejkat.

   Det är inte ofta man ser en sådan kärlek som ''bonde söker fru''..den glöden vill jag ochså uppnå men det verkar vara omöjligt i dessa tider hmm?


   Hej Strange, long time no see

   Hoppas att du har det hyggligt, jag ville egentligen bara replikera till ovanstående för att jag själv allt emellanåt spontant kan känna precis som du beskriver det. Men även bönderna (och de flesta i realitysåporna i media) går ju på pumpen allt som oftast.

   Så.... jag är lite tveksam till om det verkligen är tiderna och människorna som har förändrats så där jättemycket, till viss del såklart... men dramatiskt? Om det är någon helt avgörande skillnad "idag", gentemot det så lätt idealiserade "förr". Ett förr som kan röra sig om en relativt kort tidsperiod, kanske mer ett "före" och "efter", hellre än ett "förr i tiden".

   Vet du... åtminstone jag tror (eller anar) att det fram för allt är vi själva som har förändrats. Jag har i alla fall förändrats. Vi har har drabbats av det ofrånkomliga livet. Och livet har låtit oss (iaf mig) uppleva oerhört ovälkomna och smärtsamma erfarenheter som jag öht inte kunde referera till före det hände.

   Min tanke är alltså.... är det verkligen någon dramatisk skillnad på människor i gemen idag... eller är det kanske vi (och många med oss) som oundvikligen har förändrats till följd av våra livserfarenheter...
   Last edited by RoughTimes; 2017-05-20, 07:42.

   Comment


   • #4
    Hej..japp är tillbaka en stund tar en dag i taget Jo även om de går på pumpen.Så har de ju vart en blickpunkt och de en mittpunkt om att de äger en ''person''.Så även om de gick bet så har de fått ett rus an ngn form av LYCKA.De ser nog oftast mera smalt på livet.Vi som är födda i en annan ''tid''och är lite äldre vill känna en mera ''glöd''från djupet.Jag blir mera driven och taggad av att veta att de inte bara är en ytlig handling .

    Comment


    • RoughTimes
     RoughTimes commented
     Editing a comment
     Jag håller med dig helt och hållet och det är väl bla. därför som sveket blir så svårt (omöjligt?) att komma över och förlusten ter sig därmed omöjlig att ersätta.

     Men olika inställningar till relationer och kärlek kanske mer symboliserar individuella skillnader i olika människors personligheter, mer än ett generellt tidsfenomen tänker jag. Samt misstanken om att det förmodligen enbart är en av personlighetstyperna som dominerar och frekventerar realitysåporna i media

   • #5
    Funderar ibland också över hur ytliga relationer värdesätts idag. Som exempel hörde jag en intervju med Lill-Babs i radio. Hon lever ensam. Hon är på turne och sade att det var underbart att få så många kramar och så mycket "kärlek" av publiken. Men att få kärlek, kramar av främlingar är det något att sträva efter undrar jag? Efter konserten sade Lill-Babs att hon känner sig ensam i hotellrummet. (Det tro f--n det). Men lägger man sin tid på turne blir det svårt att upprätthålla ett vardagsförhållande, antar jag. Är det något behov hos många människor att stå i centrum och få "kärlek" och uppskattning av främlingar en kväll?

    Comment


    • RoughTimes
     RoughTimes commented
     Editing a comment
     Lill-Babs fyller åttio nästa gång. Turnéliv borde rimligen till största delen vara ett minne blott... med undantag för korta inhopp möjligen

     Men allvarligt, för den som är artist så är det väl den sortens liv som krävs (och efterfrågas) gissar jag. Inget nytt med det och inget som karaktäriserar "idag", inte mer än det gjorde "igår" tänker i alla fall jag.

   • #6
    Livet är orättvist i mång och mkt..vissa får ALLT.Och andra har mest mat för dagen!Jag har jobb och pengar.Men jag har ännu inte det finaste ngn att ÄLSKA.Hur lyckas de andra??

    Comment


    • #7
     Frågan är väl också vad kärlek är.. En ny förälskelse är ju alltid full av glöd, oavsett om den utspelas i "Bonde söker fru", "Big brother", eller i ens vardag. Jag vet flera par i min närhet som levt tillsammans länge, där glöden är borta men de fortsätter traggla på tillsammans.. Av rent ekonomiska, praktiska skäl, fast kärleken som man och kvinna inte finns längre - och ibland knappt inte ens som vänner.. Det är väl inte heller något att föredra..

     En långvarig relation, med en långvarig glöd och kärlek... Det verkar som det är få förunnat. Dock vet man ju aldrig hur det blir, i början av ett förhållande.. Så att leva mer än en dag i taget, med viljan att tackla problem om och när de kommer.. Det kan man nog inte kräva från någon.

     Ingen kan ju sia om framtiden...

     Comment


     • #8
      Man kan prata mkt om detta!Men kärlek kan ty sig så olika..se ex dessa såpor de tar av sig kläderna som kaniner.. de vill göra bättre tv vem vet =) där är det nog oftast en mera triggad person en livet här hemma.Inte alla kanske men det ser som de vill synas mera ''i'' rutan en de är hemma.Menar vi bestämmer själva vilka vi vill vara IRL.Sedan behöver ALLA förhållanden sin egentid.Rätt vi ska vilja tackla dessa problem(större/mindre)när de dyker upp..en att sopa det under mattan..

      Comment

      Working...
      X