Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ångrar ligg

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • OMNOM
  started a topic Ångrar ligg

  Ångrar ligg

  Jag har just börjat universitetet, och tänkte att det kunde vara ett kul sätt att träffa folk (och killar ) och än så länge har jag hånglat/legat med en kille och bara sovit över hos en. Men efter båda gångerna har jag ångrat det jättemycket och verkligen önskat att det inte hänt.


  för bara någon halvtimme sen kom jag hem från denna kille jag har legat med, eftersom jag inte kände att jag kunde sova kvar, för att det... skulle bli för pinsamt eller något. Själva akten önskade jag att den skulle vara slut så fort som möjligt. innan, när vi typ bestämde att vi skulle hem till honom kändes allt ok. och sen så hånglade vi och det kändes också bra. men det var mest under slutet och efter akten som jag tänkte att jag nog inte skulle gjort det. i efterhand känns det som att sova hade räckt.


  så det jag just nu tänker är att jag inte ska flirta/hångla/ligga med någon alls, för jag vet hur pass dåligt jag kommer må då. Men jag känner inte igen det riktigt, för bara några månader sen var jag den som tyckte om att ragga på killar och ligga, så jag har ingen aning om var det här kommer ifrån


  Jag skulle egentligen vilja kalla det ångest, men eftersom jag har ett hum om hur ångest känns vill jag inte kalla det för det. men däremot är det en rätt stor ångran att jag gjort det jag gjort, även om det är helt harmlöst och jag är ung. men det är något som upptar min tankeverksamhet och som jag verkligen känner att jag inte borde gjort... var kommer det ifrån? • replied

  Tråden är ngra år men!Att ge ut sin kropp/själ krävs styrka och engagemang!

  Att ligga med ngn(är mest en boost utan engagemang för vissa)För andra är det romantik och tå flört. Sedan i en viss ålder vill man prova sin ''vingar''(könet).

  Så är det ju man flödar av hormoner mer el mindre..

  Aha''..Det är så man lockar boysen,man känner sig lite viktig på väg att bli vuxen.

  Sedan killarna är oftast barnsliga el avundsjuka.Varför el vad gör de nu???Oftast tar de till de som låter högst värst(typ sex)bara för att de tror de ska tjäna ngt på det.

  Om de får gehör så forts de oftast..


  Leave a comment:


 • replied

  Ferre: Moral kring sex finns också av en anledning.

  En sanning är t ex att en kvinna kan ha otur av många "nummer" och bli GRAVID. Därmed ska hon bära på ett BARN.

  En man kan faktiskt ha obehindrat med sex utan att knappt behöva ta ansvar för en oönskad graviditet. I värsta fall kan han ju dra från landet. Men en kvinna kan inte fly på det sättet. Hon bär ENSAM ansvaret om hon ska göra abort eller inte. Sedan är det kvinnan som föder och göder barnet.


  Leave a comment:


 • replied

  Ferre tack för boosten men det är inte lätt när jag bor i den här studentkorridoren... hade faktiskt en kille som sov över i helgen, och det fick ju såklart resten av korridoren höra... dom går ju igång på det som sjutton! så det fick jag ju höra igårkväll. det är speciellt en kille (som lever i självvalt celibat) tjatar om det jättemycket. jag blir sjukt frustrerad och känner att sånt är min ensak. visst om dom kanske undrar vad han heter och tycker att det var kul för mig, men nu håller dom på att retas och grejer.


  min syster tycker jag är sjukt löjlig och kan "bjuda på den", men jag tycker det är jättejobbigt och vill helst att dom slutar. jag vill liksom kunna ha ett privatliv och kunna ha killar här eller åka hem till en, utan att det kommer massa kommentarer om det efterråt. den killen som är värst, antigen är han avis för att han själv inte får ligga, eller så försöker han få mig att framstå som lösaktigaste tjejen i korridoren medan han själv ser ut som någon Jungfru Maria


  Leave a comment:


 • replied

  men kom igen, varför är alla så...jag vet inte men dömande på något sätt mot den här tjejen för att hon vill ha sex och har sex med många?


  Fritt för varje individ att själv bestämma det. Sex är najs, och om båda är med på det, så är det bra på fett många olika sätt.


  Det som får folk att må dåligt är moraltvånget runt sex. Och speciellt mot tjejer. Har du haft sex med "för många" som tjej är du "madrass" eller hora osv...

  Men har du haft sex med många som kille är det en helt annan sak.


  OMNOM: jag skulle vilja ge det här enkla tipset till dig;

  om du känner att du vill ha sex med en kille - ha det.

  Om du inte känner att du vill ha sex med en kille - ha inte det. Det är ditt val, och vad du än välder så väljder du rätt, eftersom du har valt som du själv vill.


  Leave a comment:


 • replied

  Tror bara att du behöver mogna lite... Misstag gör alla.. ibland behövs det flera misstag och ånger att lära sig.. ibland bara en gång!


  Leave a comment:


 • replied

  nej, jag är faktiskt inte intresserad av denna kille (och om jag hade varit det hade ju det intresset definitivt dött efter den kvällen ) jag tänkte väl mer med min libido än hjärnan just den stunden...


  Men för tillfället finns det två killar som jag är lite intresserad av, men dom fattar väl inte att jag flirtar med dom än fast det ska då inte hända något med någon av dom


  Leave a comment:


 • replied

  Ibland är det svårt att "artbestämma" sina känslor för en person. Man träffar nån man gillar och "går upp" i det och då är det lätt att man går lite längre än man faktiskt hade tänkt från början, man kanske börjar hångla med en person som man egentligen mest känner vänskap för. Det ena kan som bekant leda till det andra.


  Sen kan man såklart, om man klarar av det, ha en sexuell vänskapsrelation med någon men det är lite av ett specialfall.


  Jag misstänker att du gillar killen men inte är attraherad av honom, därav din känsla av olust.


  Leave a comment:


 • replied

  tack för tipset, Plumeria ja, att fortsätta lär nog inte få mig att må bättre iaf


  Leave a comment:


 • replied

  tack för tipset, Plumeria ja, att fortsätta lär nog inte få mig att må bättre iaf


  Leave a comment:


 • replied

  omnom jag tror bara du behöver ta det lite lugnt ett tag. Stressa inte fram något svar på varför du känner som du gör - det är helt naturligt kan jag tycka baserat på vad du skrivit. Mitt råd är att avstå från casual sex lite framöver och ta hand om det själv när lusten faller på... Sex med en kille kommer kännas rätt och bra igen :-)


  Leave a comment:


 • replied

  haha, kanske kan vara så men ja, det ska jag sluta med då...


  Leave a comment:


 • replied

  Kanske för att du bara tänkte med musen.


  Leave a comment:


 • replied

  men jag undrar liksom hur jag kunde bli så ickewild and crazy? och varför jag helt plötsligt börjar ångra att jag hånglar/ligger med folk? jaja, får väl ta det lite lugnt med det då


  Leave a comment:


 • replied

  Jo. sant. Det är svårt det där. Jag menade inte att låta som en moraltant - men gjorde visst det ändå. Haha! Herregud, jag själv var hopplös runt 20.

  Jag tror nog alla innerst inne vill ligga med någon som har betydelse, mer än bara vara "snygg".


  Hoppas du hittar killen med stor K


  Leave a comment:

Working...
X