Announcement

Collapse
No announcement yet.

Min sambo kollar porr

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Min sambo kollar porr

  Hej..

  Jag gjorde en dum grej och kolla min sambos telefon.. och hittar att han kollar på porr när jag är hemma och han inne på toa.. vet att de inte är rätt att kolla hans telefon men gjort är gjort.. jag frågade om han kollar på porr vilket är normalt men han förnekar de.. så nu vet jag inte vad jag ska göra gillar inte att han kollar i smyg när både jag och sonen är vakna när jag även frågar om han vill ha sex och han säger nej och sen går och kollar på porr.. nu vet jag inte vad jag ska göra.. vill ju helst inte erkänna att jag kollat hans mobil.. några råd?


  Mvh förvirrad • #2

  för 3veckor sedan så skrev du om att du kollade sambons telefon och erkände själv att du hade kontrollbehov och svartsjuka


  Om du vore en man så skulle du vara enligt gängse uppfattning att du vore en väldigt farlig person.

  Men nu är du kvinna och med det så är detta helt OK,


  Nu förnekar han att han kollar på porr... Vad hade hänt om han erkänt sin gärning för dig?

  Samt du hade antagligen inte ens behövt ställa frågan, om du inte kollat telefonen!


  Dessutom om vi struntar i själva moralen. Att kolla igenom någons telefon eller andra digitala medier som konton eller liknande är dataintrång. Det är olagligt och det finns fängelse i straffskalan för detta.


  Lämpligt eller ej att kolla på porr i smyg, när man är i förhållande eller snacka som fanken med EX och gamla sexpartners..

  Du får ta upp det med honom. Om han ljuger eller fortsätter med sitt. Tja antingen så får du leva med detta eller så får du GÅ!! För vad ska du göra??


  Låsa in honom.. vill han inte respektera dig utifrån dina grunder SÅ...........


  Fast det finns hjälp att få för onormal svartsjuka och kontroll. Men det är bara du som kan skaffa den hjälpen och ingen annan!


  Comment


  • #3

   Låt bli att snoka så mycket. Vad är problemet, egentligen?


   Comment


   • #4

    styggavargen: I ett förhållande så mår relationen bäst genom ärlighet.


    What hurts the most is that the memories I used to hold so close to me are now the memories I wish I could forget.

    Comment


    • #5

     Dessa tekniska prylar ställer mest till det!Jepp killen ska inte fly han ska våga berätta(el sköta detta liite smidigare)Aldrig kolla när han är i hemmet.


     Sedan tjejen önskar mysa så låser killen in sig på TOAN.Finner inga ORD!Han har ju sin älskling vs tjej redo att mysa och se & få mera en EN ''stel dålig sexfilm''.


     Comment


     • #6


      Han har ju sin älskling vs tjej redo att mysa och se & få mera en EN ''stel dålig sexfilm''.


      Utifrån kan det vara svårt att förstå hur någon kan välja film framför verkligheten..

      Men det är tyvärr här som porren skruvar om hjärnan på en lite..


      Ett liknande exempel:

      Det finns massor i livet som är jättekul och som får en att må jättebra.

      Efter ett par veckor på kokain så är nästan allt utom kokain värdelöst.

      Värden har inte förändrats, den är densamma. Men inte du..


      Porr funkar ungefär likadant.


      Hjärnan får en sån otrolig stimulans av porr att det efter ett tag får vanligt sex att framstå som helt värdelöst.

      Porren kräver inget av dig och ger dig allt du ber om inom ett par sekunder.

      Bokstavligen miljoner killar/tjejer att välja från.


      En normal partner med minsta lilla självrespekt kan aldrig tävla mot det.

      Sitter man och gömmer sig på toaletten med porren istället för att ligga med tjejen som står utanför och ber om sex så har man nog passerat gränsen för hälsosamt och "normalt" (om det nu finns något sådant) tittande.


      Comment


      • #7

       Kirbyet behöver inte bara va just porrfilmer(att man har en viss attityd el ej lyssnar på sin partner)Datorn el polarna går före en (mysa med sin flickvän)hennes behov(fråga) blir som ett platt fall.Tyvärr är nog många förhållande just så här!Inte alla men en hel del.

       Istället för att mysa så flyr ena partnern ut el in på toan.

       Ja ja (hon kan ju ringa)ölen hägrar(hon vet ju vad jag är)


       Älskar man älskar man att älska ofta!


       Comment


       • #8
        Hmmm håller inte riktigt med att porr skulle vara farligt... Allt är ju inte ett missbruk i den bemärkelsen att det blir destruktivt... Skillnad på porr o porr, men varför säger han inte bara att han gör det? Helt normalt.. Man kan kanske med hjälp av porren utforska sig själv mer, växa, och erfara och våga prova sina fantasier och bli mer komplett i hur, när, vad tänder man på... Lovar att om ni bara slappnar av och låter den andra partnern ha ett eget sexliv o fantasier så kommer ni närmare varandra och kommer vilja exprimentera, prova lite nytt samt tänja gränserna tillsammans... Sedan kan fantasi ibland bara få vara fantasi, men om du istället för att stå utanför toadörren o fråga känsliga frågor precis då, la dig på soffan i någon förföriskt och sa till han på skarpen att han kommer och sli... Dig nu direkt så skulle han vilja älska med dig. Sen kan jag lova att om ni blir mer öppna och givande för den andres njutning så kommer han tända på riktigt på dig! " egna erfarenheter" men jag och sambon kan ibland titta tillsammans... Och köpa nån sensuell gemensam leksak då och då, slappna av! Alla har drifter och begär... Men kombinera dessa genom att slappna av och lär dig vad för typ av porr han tittar på så kanske du kan överraska honom med en trådstring, neglige eller liknande när han blir överraskad... Tror dom flesta faktiskt tände på situationer och tillfällen också... Kämpa på, men var delaktig i hans begär.. För det gynnar er! Ox framför allt dig.. Varit tillsammans med min sambo 14 år.. Och det finns inget mer tändande än när hon visar att hon vill ha mig... 😊

        Comment


        • #9
         tritonn, jag vet inte riktigt om ditt råd är det bästa med tanke på att hon uttryckligen säger att hon mår dåligt av sin sambos beteende. Att neka till sex, för att sedan runka till porr, är ett självskadebeteende där han flyr ifrån verkligheten och in i ett beteende som tyvärr är lätt att missbruka. Även den bästa av oss alla kan bli beroende av sex, porr, spel. Det är otroligt starka drifter i oss människor och om du utsätter din hjärna för detta från tidig tonår, då ökar din motståndskraft till "verklighetens" sexualitet.

         Varför berättar han inte att han ser på porr? Skäms han? Varför skäms han? Vad är det som gör att han unviker sex, men inte porr? Att säga då att deras sexliv troligtvis inte är så pass spännande för honom är ju verkligen att se hennes behov som icke-existerande. Om man vänder på det - varför ser inte han till att utforska henne och fantisera om henne? Tänk vilket spännande sexliv de hade haft då! Att utforska vad hon tänder på. Vad får henne att flämta extra mycket? Vilken ställning gör att de kan komma samtidigt? Du, tritonn, skriver själv "och det finns inget mer tändande än när hon visar att hon vill ha mig". Det är ju exakt det trådstartaren gör. Hon behöver ju uppenbarligen dessutom be om att få sex. Herregud vad han går miste om saker för att leva i någon fantastivärld!

         Utsätter du hjärnan för dopaminkickar på dopaminkickar (som du gör när du tittar på porr, vinner på spel, eller har sex) så behöver hjärnar tillslut anpassa sig för detta ständiga läge av dopamin. Det gör att det hela tiden krävs mer dopaminkickar. Du kan då alltså söka dig till mer vulgär porr, eller utagera på andra vis: flirta med andra, runka offentligt, söka efter våldsam porr (även om den så kallade mainstreamporren är våldsam nu för tiden). Detta behöver inte vara sant för alla, du verkar vara en person som kan ha porren som en del i din vardag utan problem, men tyvärr är det så för väldigt många. Det finns många kvinnor som upplever en slagt otrohet när deras män hellre väljer porr än sex med dem. Vänder man på kakan - hur hade det själv känts? Hade du tjatat till dig sex? Lagt dig på soffan och sagt "sug min kuk"?

         Nä, jag tycker det ska sluta vara ett sådant stort jävkla fokus på den ena partnerns behov och mer kommunikation om vad som är viktigt för båda partnera. Där passar ju inte lögner in för då kan de inte kommunicera om vad som är viktigt. Så frågan är snarare - varför kan han inte säga att han tittar på porr? Kan han ens sluta?

         www.yourbrainonporn.com
         https://www.youtube.com/watch?v=W1N6c8eVfqs&t=509s
         https://www.youtube.com/watch?v=lgA_FVrWVFk

         Comment

         Working...
         X