Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gjorde jag rätt?

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Gjorde jag rätt?

  I brist på fantasi denna morgon så fick rubriken bli som den blev. Iallafall så känner jag bara för att skriva av mig och kanske få en kommentar eller två, vill så gärna pröva att bli tillsammans med henne igen men vill antagligen att ni andra ska få mig att förstå att det inte är en relation att gå tillbaka till..

  Ska ta det från början då, träffade en tjej via facebook i oktober ifjol, hon var då höggravid. Var hos henne rätt ofta och i november bestämde vi oss för att bli ett par, sambos i mars. Barnet fick hon i oktober.
  I början var hon jättetrevlig, snäll och sympatisk, tänkte att jag träffat kärleken i mitt liv, vi pratade lite lätt om framtiden osv och har fått en väldigt bra relation med barnet med hittills, tar hand om det som om det vore mitt eget, är alltid där för barnet och henne, varje dag, och om jag inte jobbar så låter jag henne få sovmorgon och på helgerna med så får hon sovmorgon, då kan hon sova till 11-12 ibland men tänker att hon behöver sömnen så låter henne därför få sovmorgonar, själv vilar jag lite på dagarna, ca en timma innan det är dags att underhålla barnet igen.

  Under dessa månaderna har vi inte haft sex förutom i förra veckan då vi testade att ha det, men fick avbryta en gång eftersom hon hade så ont.
  Har gjort en lista på hur hon varit mot mig dessa månaderna, tycker ni att hon varit snäll mot mig och är det värt att ödsla mer tid på henne?

  * i början på förhållandet sa hon att jag minsann inte kan tillfredställa henne eftersom det bara är en som klarat det hittils
  * Jag har tydligen liten kuk, hon sa det på skämt i början
  * Sög av mig men avbröt mitt i, klagade på att jag luktade fast jag tvättat mig grundigt en timma innan.
  * Visade bild på sitt ex med magrutor och drömde sig bort
  * Hånade mig med att gapskratta då jag nämnde sex,försökte ha en seriös diskussion om sex i förhållande många gånger och till svar fick man hånleenden och svar som att jag får gå och runka istället, ibland när hennes vän var närvarande med kunde hon skämta om att hon ska köpa en lösfitta åt mig.
  * Lockade med avsugningar ifall jag gjorde de och de för henne, idiot som jag var gick jag på det men fick inte några avsugningar.
  * Hört att jag är värdelös, lortgris, hjälper inte till i hemmet,hon är som min mamma, hon gör mest eftersom hon vaknar på nätterna och ammar, jag har det lätt etc etc
  * sexchattade med minst tio killar i februari-mars där hon skrev att hon var kåt,singel och letar "extrapappa" åt sitt barn, minns inte exakt vad hon skrev till alla men de flesta meddelandena inkluderade ord som "kåt" och "singel". När jag konfronterade henne sa hon att det var därför att jag inte lyssnade på henne under den perioden så därför gjorde hon som hon gjorde, tror dock inte hon har varit otrogen. Gjorde slut efter det men kom tillbaks några timmar efteråt då hon förklarade att hon ska skärpa sig och vi lägger allt det gamla bakom oss, gav det en chans men höll ca en vecka, under den veckan såg det ut såhär.

  * Småtjafs över tex disk,tvätt
  * Spelade på mobilen medans hon sög av mig samt gäspade och frågade hela tiden när jag kommer.

  * Gav själv intiativ till sex men drygade sedan ut på det, skulle dricka kaffe först för att "vakna", satt och kollade klart en film hon inte ens kollade på utan satt med hennes telefon som vanligt, blev sedan sur när jag lite lätt tog upp det, la sig i sängen och gäspade, ville inte ha pussar eftersom mitt skägg tydligen kliade, ville inte bli smekt, utan bara sa att " gör det då så vi blir klara med det", jättetändande.. Avbröt då eftersom jag inte vill göra det på mitt villkår bara, känns bara som en "belöning" när jag lovat henne att köpa en massa saker till henne själv och lägenheten.

  Det som blev droppen för mig var häromdagen när hon efter en dålig natt väckte mig och sa att nu blir det minsann inget sex ikväll eftersom hon är så trött, på ett väldigt grinigt sätt, det fick mig att lämna henne eftersom jag tycker att om man verkligen älskar varandra så kan man inte säga flera timmar i förväg att det inte blir det eller det, utan det kommer ifall man har lust, sex ska inte vara någon handelsvara eller maktmedel tycker jag.

  Hon grät när jag lämnade henne men stog på mig och tänkte att hon nog bara gråter för att hon nu måste vara själv med barnet och förlorar mig som betalar det mesta, kör henne dit hon vill, har hand om hennes barn.
  Men något får mig att vilja försöka en sista gång, konstigt nog, vill bara att allt ska vara bra trots allt detta och svartsjukan som långsamt tog överhand från bådas sidor..Men å andra sidan känner jag att jag blivit utsatt för psykisk misshandel utan att ha förstått det, har inte haft kontakt med vare sig familj eller vänner under tiden vi varit ihop men det är väldigt viktigt för henne att ha kontakt med sina vänner och familj.

  Jaja ville bara skriva av mig lite och ska tillägga att det finns flera punkter som jag inte skrivit ned men som har tärt otroligt mycket på relationen, bråk och tjafs varannan dag, man blir psykiskt trött..

 • #2
  Ja...det är en gåta för mig med..att jag vill tillbaka litegrann, sjukt jag vet, men antar att det är hoppet om att det KAN bli bättre som jag lever på, att hon kommer bli som hon blev när vi träffades.. Tänker mycket på barnet med, då får jag lite ångest, känns som jag sviker barnet och henne på något sätt. Såg att hon ringt mig imorse men har inte ringt upp, fast suget finns där, bara höra vad hon har att säga, om hon ångrar sitt beteende eller så. Så svårt att låta bli, men jag måste väl försöka härda ut.
  Ibland känns det som att jag också har stor del i varför hon betedde sig så mot mig, kanske jag tjatade om sex för mycket så hon blev sur? Kanske jag skulle ha städat mer så hon blev gladare? Många tankar som snurrar i huvudet just nu..

  Comment


  • #3
   Du är lurad. Hon har dig för hon behöver dig. Hon gråter för hon behöver dig.

   Hon älskar dig inte. Hon respekterar dig inte. Hon är ingen trevlig människa.

   Hon kommer aldrig någonsin att ge dig mer än hon måste. Så visst, om du lämnar henne så kan hon både vara snäll, gullig, sexig och allt det där en liten stund. Men bara exakt så mycket som behövs för att håva in dig igen. Och sedan när känner du är fast på kroken igen, så släpper hon på det igen. Tills nästa gång du är så missnöjd att du vill lämna och hon med en suck inombords tvingar sig själv att vara lite gullig mot dig igen.

   Ta ett av ditt livs bästa beslut. Lämna detta bakom dig. Hon kommer aldrig mirakulöst att ändra sig och bli den du behöver i en relation.

   Tänk så här. Är du så litet värd att du ska nöja dig med smulorna som trillar ned från bordet?

   Och för att tvinga bort tankar om att "kanske kanske" så kommer hon att ge dig det du behöver. Du kan vara 100% övertygad om att om hon träffar på en kille hon tycker är sexig, med mer pengar och större kuk så kommer du inte höra ett pip från henne. Du är helt borta. Tills den dagen han dumpat henne och hon behöver dig igen, då kommer hon höra av sig och vara såååå gullig mot dig igen.

   För att stålsätta dig mot hennes förtrollning av dig så kom ihåg detta. Hon attraheras inte av dig. Hon vill verkligen inte ha sex med dig. Hon söker någon hon tycker är "bättre" än du men har inte fått napp än.

   Och framförallt så älskar hon inte dig. Hon respekterar dig inte ens. Du är en typiskt "bra-att-ha-kille".

   Du förtjänar en tjej som glittrar i ögonen när hon ser på dig. Som suckar av glädje hon när drar handen över din bröstkorg. Som älskar din beröring. Som längtar efter att få smälta samman med dig, som vill älska med just dig. Som älskar att få vara med just dig. Som vill dela vardagen med dig, dela tankar och känslor. Som respekterar dig. Och framförallt, som älskar dig.

   Comment


   • #4
    Och, glömde en sak. Den där personen som hon var när ni träffades existerar inte. Fanns aldrig. Det var teater. Eftersom du törstade efter kärlek så mycket så köpte du skådespelet med hull och hår. Det glittret i ögonen du såg var "åh, träffat någon som kan hjälpa mig", det handlade aldrig om att hon ville ha just dig. Förutom då för praktiska saker.

    Och kom ihåg... de flesta av oss "bra-att-ha-killar" (eller bra-att-ha-tjejer, jag antar de finns också även om killar traditionellt mer ses som "providers") hade gått i samma fälla som du. Det är inget fel på dig, du har bara längtat efter kärlek och trott att detta var kärlek. Det är mänskligt, du sitter i denna sitsen för att du är en normalt kännande och empatisk människa.

    Bara en liten notering inför framtiden med någon annan

    sex ska inte vara någon handelsvara eller maktmedel tycker jag.


    Men din text beskriver hur du själv så desperat är i behov av sex att du låtit det bli en handelsvara. Du nämner "avsugning" väl många gånger för att det ska kännas som att du ens väntat dig en sund sexuell relation mellan två människor som älskar varandra.

    Så följ det du själv skriver, låt inte sex vara en handelsvara eller maktmedel. Säg "nej" till att hon "ger dig sexuella tjänster mot ersättning", vilket det ju blivit. Gå bara med på sex om det är ömsesidig vilja. Eller om vanligtvis är ömsesidig vilja men någon kväll råkar vara så att den ena inte vill men vill ge den andra, att finns ömsesidig respekt.

    I nästa relation menar jag, för denna hoppas jag du lämnar bakom dig.

    Comment


    • #5
     Tack för dom kloka orden Rough Times och Knet99, läst det ni skrivit nu många gånger bara för att få in det i skallen att det blir inte bättre och har aldrig varit bra, förutom dagarna då hon varit snäll, de har man så förbannat svårt att glömma.. Och inte blev det bättre av att hon skickade sms igår där det stog att barnet saknar mig så oerhört mycket och det tom har börjat fråga efter pappa osv, det skär i hjärtat måste jag säga. Men antar att det är ett litet knep för att försöka få mig tillbaks kanske.

     Comment


     • #6
      Originally posted by blygsominihelvete View Post
      Tack för dom kloka orden Rough Times och Knet99, läst det ni skrivit nu många gånger bara för att få in det i skallen att det blir inte bättre och har aldrig varit bra, förutom dagarna då hon varit snäll, de har man så förbannat svårt att glömma.. Och inte blev det bättre av att hon skickade sms igår där det stog att barnet saknar mig så oerhört mycket och det tom har börjat fråga efter pappa osv, det skär i hjärtat måste jag säga. Men antar att det är ett litet knep för att försöka få mig tillbaks kanske.
      Det är inte ditt barn heller, så om hon en dag träffar någon hon gillar, eller fadern till barnet blir miljonär, så är du ett minne blott, även om du kanske har uppfostrat ungen till den är 10år. Det blir som om någon kidnappade ditt eget barn, fast rättsligt får hon det, försök tänka in dig i den separationsångesten du kommer få uppleva den dagen.

      Vill du ta den risken med en labil människa, ovanpå all annan skit du får ta fram tills dess?

      Det bästa du kan göra är att hålla dig undan, i synnerhet när hon använder sitt barn som instrument för att manipulera dig.

      Comment


      • #7
       Ja fy fan rent ut sagt. Håll dig undan och noll kontakt. Jag har två barn med en liknande kvinna. Fasansfullt, och trots barnen idag är vuxna fortsätter helvetet. Nu har jag dragit mig undan för gott... så igen: Håll dig borta!

       Comment


       • #8
        Varje dag är en kamp nu att låta bli att kontakta henne, såg att hon gjort en profil på en dejtingsida och det fick mig att må riktigt dåligt, fan att man ska behöva må såhär, och sjukt nog efter allt man har fått utstå. Misstänker starkt att hon nog måste lida av borderline eller liknande, symptomerna stämmer ganska väl in på henne. Tex så har hon en lång historia av sexmissbruk med en drös av olika killar samt kortvariga relationer, har alltid undrat varför hon bara haft kortvariga relationer och hon har dessutom sagt själv att hon tex har varit otrogen en del gånger, men bara för att "ge igen" på killarna som varit otrogna mot henne först..
        Hon har dessutom varit på en del ungdomshem så det tyder väl på att hon har någon störning av något slag?
        Tänker på varje gång jag har frågat ifall vi kan försöka ha sex så har jag fått höra att "jaha så fort vi har sex så kommer du sticka, precis som alla andra killar", eller att " du ger mig inte tid och du tänker bara på dig själv att du vill bli tillfredställd", och fick höra många gånger att skälet att hon heller inte vill ha sex var att jag inte "lyssnade" på henne, vad hon nu menade med det, men allt det fick mig faktiskt att tvivla på mig själv, att jag var den onde och att kanske inte sex är så viktigt egentligen, huvudsaken att hon älskar mig som hon säger..

        Rörigt men vill bara skriva ner mina tankar för att underlätta lite.

        Comment


        • #9
         Det spelar inte så stor roll "varför" eller hur hon levt tidigare.

         Du är huvudpersonen i ditt liv. Du mår dåligt av denna relationen och hon kommer aldrig någonsin att ändra sig. "Den fina tiden" är en illusion baserad på att du uppfyllde hennes behov just då och att hon då i den illusionen uppfyllde dina behov just då. Hon klarade inte att hålla masken så länge och nu ser du vem hon egentligen är.

         Jag vet att din instinkt (för du är normal och en god människa) är att försöka nå fram till den där fina personen du såg då, den du vill tro finns under ytan. Men den personen finns inte, så du kan inte nå fram till den.

         Om du fortsätter relationen så blir det din undergång. Du kommer förr eller senare att bli krossad, bitter, ensam, ...... värre än du är nu.

         Comment


         • #10
          Idag har det känts mindre tungt, har tom varit på en liten dejt idag med en tjej jag började skriva med på en dejtingsida,reggade mig på en sida idag, verkar iallafall vara en söt och trevlig tjej så får se vart det leder.. men å andra sidan har jag lite ångest över att träffa någon annan så snabbt,känns fel på något sätt, varför vet jag inte.. kanske jag ska tänka positivt och tänka att jag förtjänar detta efter all skit jag fått utstå..

          Comment


          • #11
           Nejdå,att leka med andras känslor ska eller vill jag absolut inte göra, utan får se vart detta leder någonstans, men det sista jag vill är att utnyttja eller såra någon.

           Comment


           • #12
            Så hände det.. blev tillsammans med henne igen.. har nu varit tillsammans i ca 2v , drogs tillbaka precis när jag lyckats glömma henne lite så kontaktade hon mig och känslorna kom tillbaks..fan ta mig.

            Comment


            • #13
             Originally posted by blygsominihelvete View Post
             Så hände det.. blev tillsammans med henne igen.. har nu varit tillsammans i ca 2v , drogs tillbaka precis när jag lyckats glömma henne lite så kontaktade hon mig och känslorna kom tillbaks..fan ta mig.
             Okej, så känns det bra för dig nu då... på så sätt att du känner dig nöjd och tillfreds med den relation som du själv aktivt har valt att återuppta?
             Last edited by RoughTimes; 2017-09-03, 12:06.

             Comment


             • #14
              Gjorde slut ännu en gång i lördags, men denna gången är det definitivt slut...men vad fan är det som gör att jag saknar henne, svarar när hon ringer och frågar om jag kan betala en av hennes räkningar i slutet på månaden eftersom hon inte kommer ha så mycket över efter barnbidraget, sa att jag kunde det..vad är det som driver mig till detta?! Och när hon säger att barnet sa "pappa" häromdagen så fick jag världens ångest, och häromdagen efter vi gjort slut skrev hon att hon är så kåt, hon ville att jag skulle komma dit direkt efter jobbet, men gjorde inte det men fick världens ångest och vart deppig, tänkte att hon kanske genuint menade att hon var kåt och hade ändrat sig från att vara den som aldrig tar initiativ till att äntligen ta intiativ.. man blir helt puckad i skallen nu, känner mig riktigt deprimerad just nu:/

              Comment


              • #15
               Du vet du är lurad, du vet hon ljuger och manipulerar, du vet hon är egoistisk till en nivå du inte velat föreställa dig, du vet att hon krossar dig. Och hon bryr sig inte ett dugg om hur du mår. Den dag hon hittar en bättre "provider" så är du inte vatten värd.

               Det du håller på går nog att klassa som ett självskadebeteende.

               Comment

               Working...
               X