Announcement

Collapse
No announcement yet.

"Sluta leta efter kärleken". Stämmer det?

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #16

  Det där kan vara så jävla olika. Det finns, oavsett vad många tycks tro, människor som hittar en partner trots att de är desperata och i stort behov av kärlek och närhet. Om man verkligen kämpar för att få någon man är intresserad av, så brukar det bära frukt till sist. Men ändå så är en oberoende och anspråkslös inställning bäst, för många skräms av desperata människor och livet har en tendens att belöna dem som har insett att det bästa är att "sluta jaga" och bara existera och vara sig själva. Fråga mig inte varför, men det är väl någon sorts universell "lag".


  Comment


  • #17

   Det beror nog på hur bra människokännare man är. Om man lär känna andra samtidigt som man väntar på den rätta så kan ju kontakten med den nya partnern bli riktigt bra om man hittar de egenskaperna som man önskar hos personerna.


   Om man blir rädd för desperata personer beror nog mycket på om man söker efter någon att dela livet med och vilken inställning man har till hur man vill hitta den personen och vad man vill ska hända de följande dagarna, efter att man har presenterat sig för varandra.


   What hurts the most is that the memories I used to hold so close to me are now the memories I wish I could forget.

   Comment

   Working...
   X