Announcement

Collapse
No announcement yet.

Fibromyalgiker

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • replied
  Känner ni till medicinen Lyrica? Det gör ni säkert, tänkte bara att om inte så ville jag tipsa om den, för jag tror den är rätt ny att användas mot fibromyalgi.
  Den används även för andra diagnoser vill jag tillägga.

  Leave a comment:


 • replied
  Har haft fibromyalgi i flera år men fick inte diagnosen förän för 1 år sedan drygt MEN fick inte diagnosen på papper förän sommar/höst 2008.

  Ja,här är det kronisk värk i muskler, leder och huvud. Sen är det juh så mycket mer än bara värken...så livet är juh inte lätt att få i balans.

  Leave a comment:


 • replied
  Hej på er alla!
  Har oxå fibro. Fick diagnosen för ca 10 år sedan. Har ont i perioder. Ofta på kvällar. Kan knappt gå på mina onda fötter. Stapplar mig fram. Har haft ont sedan jag var liten. Svårt att det inte syns på kroppen att det värker hemskt. Oxå haft problem med magen hela livet. Kolik, känslig mage, psykosomatiskt, stressmage, colon irritabele... Trött på alla läkare som klämt på min mage och inte vet någon bot! Har månadslånga perioder med diaréer, ibland flera månader. Ingen speciell kost har fungerat. Har provat allt.

  Leave a comment:


 • replied
  HEJ
  jag är ny här men jag har oxå fibro sen 2år tillbaka .Är sjukskriven till o med 31 dec 2008 har varit hemma sen 2006 men niu vill läkaren att jag ska ut i några timmar.Efter alla tabletter man ta så har jag fått magkatarr anfall men jag tror att jag har ont i gallan istället.jag vaknar på nätterna får ingen luft ta omperazol+ alvedon försöker att trycka lite där man har ont men det hjälper för stunden man vet inte hur man ska ligga men det försvinner efter 2timmar sen är bara trött hela dagen.luffsen

  Leave a comment:


 • replied
  En till här........har vi inte nog med ångest än att få ytterligare en diagnos till!!! fick min diagnos för ca 3 år sedan........blivit mera passiv sedan dess och tröttheten är hemsk! jag upplever det som en elak sjukdom!!

  Leave a comment:


 • replied
  Prova detta:

  Hälsovinster av Lågkolhydrat-högfett-kost : Doktor Dahlqvists blogg hos Passagen Blogg

  Leave a comment:


 • replied
  Välkomna i klubben....
  har haft fibro i snart 5 år..... det går upp och ned hela tiden.
  Ibland vill man bara skrika av frustration på värken. SLUTA att göra ont.
  Tyvärr hjälper det sällan. Men ett utbrott kanske tar bort överskotts irritationen? Jag försöker leva så gott det går.
  Jobbar halvtid nu men bävar för de nya reglerna avs sjukersättning och borttagandet av tidsbegränsningen. Måste jag vid 30+ erkänna mig besegrad och bli halv pensionär?

  Leave a comment:


 • replied
  En till med fibro. Jag fick min diagnos för 4 år sen. Har haft det sen jag var i 12-13 år åldern men då hette det växtvärk. Jag har mått bra och funkat "normal" men efter mina 2 graviditeter har det bara blivit värre. Har fortfarande foglossning fast min minsta är snart 3 år.

  Känner inte att jag inte har accepterat att det är så här. Är som det är nu arbetslös och allt känns bara så deprimerande.

  Härligt att höra att du kämpar på med jobbet.

  Leave a comment:

Working...
X