Announcement

Collapse
No announcement yet.

hsp frågor

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • hsp frågor

  Hej alla! Jag misstänker att jag är en hsp, beskrivningarna stämmer in på mig väldigt bra. Jag har två frågor ang hsp'ns uttryck.

  Jag undviker gärna läskiga saker i filmer och tycker det är jobbigt att kolla på scener där det är något pinsamt som händer en person. Ser jag något läskigt i en film (eller kanske ett ansikte på en bild jag uppfattar läskigt) drömmer jag ofta en mardröm om just den saken jag sett. Kan det ha med hsp att göra?

  Och min andra fråga. Kan man reagera på något som man har dåligt självförtroende om, sedan läser om det och tar in allt som står så det till slut blir för mycket och man måste gå bort från det man läst? Jag antar att min första fråga inte är den lättaste att besvara, och jag förväntar mig inte att någon ska sitta på svaret, men om ni som läser detta tror att det finns en möjlighet att det är så får ni gärna skriva det. Tack på förhand! • #2

  Hej


  Svaret på första frågan kan vara både ja och nej. Det är inget som avgör vare sig åt ena eller andra hållet. Svaret på andra frågan blir i stort detsamma. Det är alltså bl.a. för få saker att gå på - och eventuellt kan mer detaljer behövas kring de saker du nämnde.


  Om du vill berätta om fler saker och lite mer detaljerat kring varje sak, så kan det bli tydligare åt hur det eventuellt ligger till.


  Mvh

  /Lenny


  Comment

  Working...
  X