Announcement

Collapse
No announcement yet.

Att vara sann i kärlek

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Att vara sann i kärlek

  Hej! Jag är kär i en kvinna som jag har starka känslor för men har svårt att berätta det för henne.

  Jag är i relation med en annan kvinna som lever polyamoröst, själv har jag enbart min flickvän. I början av vårt förhållande så uttryckte hon svartsjuka när jag berättade om den här kvinnan som jag träffar. Så småningom blev min flickvän tillsammans med en annan kvinna och då trodde jag det kanske skulle ta slut mellan oss, men hon vill fortsätta ha relation med mig och det verkar som hon accepterar att jag kan ha känslor för andra. Jag vet dock inte själv om jag är polyamorös eller om jag väljer en som jag har starkast känslor för, det kan bero på vem jag träffar.

  Jag vill bara kunna vara sann i min kärlek och lyssna på och följa mina känslor. Jag har en rädsla för att bli avvisad då det har hänt mig förut så går försiktigt fram i relationer. Därför har jag också svårt att berätta att jag är kär, så känner mig fram i relationen till den andra kvinnan och vilka signaler jag får. Hon känner värme och kärlek till mig men vet inte på vilket sätt, och jag vet inte om hon är bisexuell men hon verkar ha stor inlevelse och värme till kvinnor. Hon är singel nu.

  Hur ska jag göra? Ska jag börja prata igen med min flickvän om den här kvinnan? Min flickvän betyder ju också mycket för mig, det är bara det att jag inte kommer ifrån mina känslor för den andra kvinnan. Ska jag säga till den andra kvinnan att hon är underbar, fin och att jag tycker mycket om henne, för att ge henne en hint när det är svårt att säga rakt ut att jag är kär? Eller ska jag kasta mig ut i det okända och berätta det för henne? Jag tror att man behöver vara mogen att tro på att det är möjlig att få ett positivt gensvar. Så tacksam för svar!
  Last edited by Jag7; 2019-11-24, 22:50.
Working...
X