Announcement

Collapse
No announcement yet.

Söker kontaker med nya människor som är ärliga och seriösa!

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Söker kontaker med nya människor som är ärliga och seriösa!

  Söker kontaker med nya människor som är ärliga och seriösa!


  Jag är mamma och fru på 44 år som lider av blyghet, psykist ohälsan m.m. Jag skulle vilja ha kontakt med människor, Kvinnor i Ljungbytrakten mellan 40 och 60 år att träffa irl, Bara kvinnor då. Diskutera allt från himmel och jord. Kanske börja med att mejla först. Jag är mycker aktivt!

  Mina intressen är att sticka, titta på TV, dricka gott, ridning, hundar, segling, utförsåkning, på längden, internät m.m.

  Skriv gärna några rader till mej. Jag är trött på att vara ensam.

  Är helt ny på denna sidan men hoppas på hitta fler som känner för att utöka vänkretsen. Är så trött och ledsen över att känna mig ensam trots man och barn (kanske låter konstigt men jag har den känslan ändå).

  Finns det fler? Gärna som bor runt om i Sverige så det finns möjlighet att ta en bio, en promenad, fika ja vad som helst. Men självklart även nån som bara vill prata men som bor längre bort t.ex. Småland, Kronobergs län, Ljungby omnejd!

  Jag postar inlägget nu och hoppas på det bästa!

  Ha en härlig dag!


  Mvh. Mia.


  Ny här på TERAPISNACK Forum!


  Är helt ny på denna sidan men hoppas på hitta fler som känner för att utöka vänkretsen. Är så trött och ledsen över att känna mig ensam trots man och barn (kanske låter konstigt men jag har den känslan ändå).


  Finns det fler? Gärna som bor runt om så det finns möjlighet att ta en bio, en promenad, fika ja vad som helst. Men självklart även nån som bara vill prata men som bor längre bort.


  Jag postar inlägget nu och hoppas på det bästa!


  Ha en härlig dag!


  Jag har skapat denna nya blogg som en del av mitt nya liv. Jag är en kvinna/tjej som vet vad jag vill och strävar efter att få det. Jag kämpar varje dag varje timme för mina barn och för andras rättigheter. Jag försöker vara fördomsfri, men ingen människa är helt fördomsfri.

  Behandla andra som du själv vill bli behandlad. Allt du gör kommer trefaldt igen!

  Jag är en mamma som inte är som alla andra mammor. Jag följer min egna väg och kan man inte respektera det så håll dig undan. Jag älskar djur men katter och hundar ligger mig varmast om hjärtat. Sen så betyder min familj ALLT för mig så ni vet *S*

  miamiamia.bloggplatsen.se


  Var håller alla hus i vanliga fall då på nätet.

  Fick tips om den här föreningen på Riksförbundet Austism.

  Jag vill hitta ett forum där massor är aktiva.

  Jag är så fruktansvärt ensam och behöver folk att utbyta tankar med dagligen.

  Just nu är jag mest motiverad av att finna en självhjälpsterapi som funkar för oss som är dåliga på att vara systematiska och uthålliga.


  Jag är en kvinna, mamma, fru på 44. Sysselsättning genom kommuns psykatrin. Jag är intresserad av promenera, träna, vara med hundarna, shoppa, mode, resa, fika på stan, bio, djur, inredning, djur och natur m.m Jag söker efter seriösa, ärliga vänner . Jag är en snäll, omtänksam, glad ,öppen, positiv person som längtar efter vänner att hitta på saker i hop med tex fika på stan gå ut och ta ett glas och vin ihop med eller nåt annat trevligt. Hör gärna av er till mig. Tips på hur man på bästa sätt sprider sin blogg? Jag vill ha tips på hur man sprider sin blogg! Hur gör ni för att folka ska hitta till er? Några smarta knet och tips? Lever med ett flertal diagnoser. Vardagen är inte lätt när man lider av psykisk ohälsa och alla fördomar man stöter på i vardagen gör inte saken lättare. Jag bloggar om psykisk ohälsa för att minska tabun m.m Jag fick min aspergers diagnos vid vuxen ålder och bloggar nu öppen hjärtat om livet med diagnosen för att samhället ska få mer insikt för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder och att alla är lika värda trots bakgrund. Tillläggs handikapp: Autism, utvecklingstörning m.m Denna blogg handlar om att leva med flera diagnoser samtidigt, och kämpa för att få rätt vård. Samtidigt som man lever ett vanligt liv, pussla mycket med våra hundar och försöker få bort den negativa attityden kring psykisk ohälsa. Detta är en blogg om att inte alltid fungera som samhället begär. Jag har en blogg där jag skriver om diagnoser, psykisk ohälsa och vill lyfta fram min blogg eftersom målet med den är att skapa en gemenskap, öka kunskapen och minska tabun. Min blogg är lättläst eftersom jag själv har uppmärksamhetsproblematik så är det viktigt att text och uppbyggnad den och av bloggen är enkel. Därför har jag valt att vara enkel i mitt språk, inte göra allt för långa inlägg och hålla mig till ämnet. Själv står jag under medicinering. Jag har en önskan om att nå ut till så många som möjligt, om en person upplever ensamheten som mindre påtaglig genom igenkänning från nått jag skriver så har jag lyckats. Men desto fler desto bättre. Att dela erfarenheter med varandra är en viktig del i utveckling. En väldigt ensam människa som ironiskt nog uppskattar att vara social över allt annat. Jag är varken en ensamvarg eller eremit men däremot lever jag mycket riktigt som en. Mycker förtryckt av depression, något jag håller på och kämpar emot och vinner över trots att jag inte kommer längre i jakten. Allt som händer får en att kännas sig värdelös, liten, obetydligt och omöjlig, så om någon kan bevisa motsatsen skulle det vara fantastiskt. Men det kommer väl aldrig att hända? Har insett både ett och annat. Många finns INTE för mig, Jag saknar en vän som kan ställa upp för mig och lungnar mig och tröstar mig. De tröstar, lugnar mig och förstår. De kommer med de allra klokaste orden som endast en vän kan säga och det gör mitt hjärta blödigt. Hör gärna av er med synpumkter m.m.


  Hoppas på svar! Har det så gott!


  Måmga vänliga hälsningar från Mia.


  Min bloggadress: miamiamia.bloggplatsen.se/


  och


  E-mail: mia2@home.se • #2

  Hej! Jag är yngre än vad du tänkt dig, 24, men min närmsta (enda?) vän är 42. Jag är också ensam mest hela tiden och uppskattar människor som äldre än jag då de är mognare och lugnare än de i min ålder... om du har lyst att mejla med en 24-årig tjej som bor i London mariaeliasson1@hotmail.com


  Comment


  • #3

   Jätte gärna!


   Comment


   • #4

    Jag söker nya vänskaper, gärna att ni precis som jag har barn och familj så man kan umgås tillsamans familjevis, men jag söker även vänner utan barn Jag vill bara ha någon att kunna prata om precis allt mellan himmel och jord.


    Är helt ny på denna sidan men hoppas på hitta fler som känner för att utöka vänkretsen. Är så trött och ledsen över att känna mig ensam trots man och barn (kanske låter konstigt men jag har den känslan ändå).


    Finns det fler? Gärna som bor runt om så det finns möjlighet att ta en bio, en promenad, fika ja vad som helst. Men självklart även nån som bara vill prata men som bor längre bort. Hoppas att ni finns område Ljungby omnejd! Söker kvinnliga seriösa och ärliga vänner i ålder 40 - 60.


    Jag postar inlägget nu och hoppas på det bästa!

    Ha en härlig dag!


    E-mail: mia2@home.se


    /Mia.


    Comment


    • #5
     Hejsan,
     Jag är en kille som hör av mig för jag söker nya vänner. Du får gärna berätta lite vem du är och vad du har för intressen och sånt?

     Mvh

     Comment

     Working...
     X