Announcement

Collapse
No announcement yet.

Psykiater bup

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Psykiater bup

  Skrivit i en annan tråd men vill skriva av mig lite igen...sorry om nån tar illa upp.

  Inledde ett förhållande med en psykiater på bup. Hon utbildade sig samtidigt till specialist. Efter en utbildningshelg(fest och mkt sprit) ville hon berätta något viktigt. När vi sågs berättade hon att hon var bipolär. Jag fattade absolut inte innebörden av bipolär men eftersom hon jobbade inom psykiatrin så borde hon ju veta vad hon snackar om. Visst hade jag sett tecken på saker hos henne. Ena veckan strålande glad och idéer om att sluta jobba,flytta eller köpa hus. Nästa vecka mellankolisk och deppig. Ibland ville hon inte ha nån kontakt. Vi söp hejdlöst under helgerna,vi båda tappade minnet av alkoholkonsumtionen. Hon började senare dricka under veckorna. Gick bakis till jobbet sa hon. Hon pekade ut patienter på stan när vi var ute och gick. "Såg du henne som jag prata med på trappan?" Frågade hon mig. "Ja" svarade jag. "Det är en av mina patienter" sa hon. Senare gick hon in på medicinering och namngav även patienterna. Totalt hade hon 120 st patienter sa hon.


  Jag tänkte för mig själv "är detta ok?? Funkar det på detta vis??" Började läsa som tusan om bipolär sjukdom och kände igen symptomen från min tjej. Tiden gick och perioder kom då hon blev deppig o ville vara ifred. Tyvärr tog det slut då hon var otrogen och otroheten var inget hon förnekade när jag kom på den. Hon var kall och väldigt knäpp nu.

  1år senare var hon sambo,gift och mamma till ett barn. Jag har räknat bakåt på barnets födelsedatum och det kan vara mitt barn. Har tagit kontakt med exet men jag får inga svar. Jag är luft.

  Det har nu gått över 2 år sedan hon stack och som ni märker har jag ff väldigt svårt att förstå och släppa taget...Jag borde vara glad att någon annan får ta hennes bipolära sjukdom. Känner mig lurad och hade förhoppningar om ärlighet,empati och förklaring av en person med en hög utbildning OCH med tanke på hennes jobb som psykiater! Börjar inse att hon troligen alltid kommer se mig som fiende nr 1.

  Har träffat en ny tjej och jag hatar verkligen att jag är kvar i tankarna hos exet.

  Hjälp mig att få nya tankar och andra ingångsvinklar i min skalle!

  Tack för ordet... • #2

  Gamla kärlek är svåra att glömma och inte tänka på. Sedan så har du något oavslutat att prata med henne också vilket gör det hela svårare.


  Hur har du blivit hennes nummer 1 fiende???


  Man kan inte göra något mer än låta tiden gå och fortsätta med sitt liv för att komma över sina känslor.


  What hurts the most is that the memories I used to hold so close to me are now the memories I wish I could forget.

  Comment

  Working...
  X