Announcement

Collapse
No announcement yet.

Håller på att bryta ihop helt och hållet. Snälla någon hjälp mig lite på vägen

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Håller på att bryta ihop helt och hållet. Snälla någon hjälp mig lite på vägen

  Jag tycker att du ska prata direkt med din läkare istället för att skicka mail kors och tvärs. Fördelen är att du kommer att få svar direkt och kan ställa dina frågor och inte vänta på svaret. Med mail kan du skjuta upp det hela lite. • #2

  Jag hittade ingen forumdel som detta passar i så jag lägger den här så får ni gärna flytta den till en mer passande forumdel om någon finns.  Jag vill vara så anonym som möjligt så jag kmr inte skriva all inforamtion som jag tror krävs för att kunna hjälpa mig lite. Med andra ord får nån jättegärna skicka ett pm till mig ist där jag kan berätta lite mer ingående. Men ni får jättejättegärna svara här i tråden också.

  Jag är ganska ung. runt 18-20 års åldern. Jag föddes med ett kronisk tillstånd där dom flesta barn och ungdomar ofta går till en psykolog(en psykolog som är insatt i ämnet). Jag har aldrig gått till en psykolog. Jag har aldrig riktgit känt mig vara i rätt händer då jag som nyfödd och barn inte hade doktorer som var specialister inom området. Det känns som jag aldrig riktigt har blivit ledd åt rätt håll. Nu har jag sen några år tillbaka dock läkare som är specialiserade inom ämnet.

  mina förldrar stödjer mig även väldigt mycket i detta.


  En väldigt väldigt(!) stor anledning till att jag håller på att bryta ihop är att detta kroniska tillstånd medför lite olika saker som inte är något att hänga i granen. Mitt "problem" kan ENDAST lösas med operation.

  Mitt dilemma och det som får mig att gå in i väggen är att jag inte vet vem jag ska vända mig till med detta problem för att starta en konversation och kunna få en operation. Ska jag prata med min doktor? börja gå hos en psykolog endast för att kunna ta upp mitt problem för hen? prata om det med mina förädlrar(att prata med mina föräldrar vet jag inte om jag skulle klara av)? elr med någon annan?

  Jag är en väldigt blyg person som inte är så mycket för att prata. Speciellt inte om problem, känslor och privata saker. Jag har aldrig pratat om något av dessa saker med NÅGON.

  Måste jag ens PRATA med den rätta personen eller kan jag tex. skicka ett mail om det ist?


  Har haft en sådanhär jobbig natt utan sömn och bara massa gråt. Hoppas jag fick till en okej post såhär sent och att ni förstår vad jag försöker att säga, annars får ni gärna fråga.  Comment


  • #3

   Jag tycker du ska vända dig till din doktor. Om du måste opereras så måste du.

   Jag har opererat mig flera ggr. Det är läskigt men var nödvändigt.

   Kanske vore det bra att hitta en bra psykolog du litar på, då kan du prata om det du känner. Lycka till.


   Comment

   Working...
   X