Var inte i går jag bloggade hade faktiskt glömt bort min lilla blogg, fattar inte dom som kan producera blogginlägg 2-3 ggr per dag. Men vi är alla olika och tur är väl det, tänk er en värld med bara en massa Fågeln Fenix skulle inte finnas några bloggar att läsa överhuvudtaget Så vad händer i Fågeln Fenixś liv. Jo spelar fortfarande boule helt klart fastnat i den sporten men funderar på att nästa år byta klubb. Gillar klubben jag är i men alla är i den åldern då de kan spela seniormatcher och det är det de fokuserar på vilket gör att jag blir aldrig uttagen till match pga för ung dröjer 10 år inan jag kan spela som senior. Plus vi tränar inte direkt utan spelar bara matcher på träningarna visst man lär sig så ochså men ser andra klubbar som lägger upp olika utmaningar/tränar på skytta mm så försöker kolla runt vilka klubbar som finns och hur deras upplägg är. Men ska ta upp på årsmötet att jag vill ha mer träning vi hade det i början. Annars flyter livet på rätt så ok.