Announcement

Collapse
No announcement yet.

Testa dig själv kring symptom.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  Jag lider visst av allt, konstigt det där med social fobi, för jag har inga problem med att träffa nya människor även om jag kan bli jävligt nervös. Men det kan väl alla bli, även om man inte har ångest?!  Man kanske inte ska lita fullt på såna här tester, men okej, det kan väl ge en vink om att man borde prata med någon.

  Comment


  • #17
   det är bara att gräva ner sig hahaha inget bot

   Comment


   • #18
    Panikångest, tvång, depression, generell ångest, socialfobi.    ...fast det visste jag väl redan.

    Comment


    • #19
     Har allting utan panikångest <img src=" title="Surprised" />ops: :roll: <img src=" title="Surprised" />ops: :cry: :cry:

     Comment


     • #20
      Inte visste jag att jag led av allt det där... :shock: Fast egentligen borde jag ju inte bli förvånad...

      Comment


      • #21
       kul att man har allt förutom socialfobi och problem med vikten.. Jag som trodde att jag börjat må bra igen.. :shock:

       Comment


       • #22
        Nja normalt får jag verkligen inte hoppas det är att ha ångest...Inte mycket att se fram emot då...

        Visst kan depressioner och ångest komma och gå men när man upplever den ständigt och när det blir värre med åren, va fan gör man då?

        Jag har provat att gå hos psykolog men det led bara till att jag blev ännu mer deprimerad...Vissa dagar vill man inte ens gå upp ur sängen och vissa dagar känns som man klarar av men í hela kroppen skriker det olustkänslor, rastlöshet, negativa tankar och extrem hopplöshet....Känner mig helt värdelös och dessutom tror jag att hela världen hatar mig...Vad gör man?        Linda :cry:

        Comment


        • #23
         Till er som undrar: De här testerna är INTE professionella. Provkörde hälften, och ingenting kom ens i närheten av minimikraven för seriösa psykologiska självskattningsformulär. För luddiga frågor i allmänhet, inga frågor om hur ofta eller hur mycket eller i vilka situationer, och en del allmänt svårbegripligt. "Har du svettningar?"- När jag motionerar? När jag sitter i bastun? Eller vad?         Jonas Arnqvist, legitimerad psykolog

         Comment


         • #24
          quote="linkone"]Efter att ha varit seriös i alla tester, verkar det som att jag blir tvungen att läggas in på något hem. Men det vistte jag redan. Tyvärr levar vi i en värld av slöa och icke förstående personer. Jag är glad att jag inte är självmords benägen för i såna fall hade det slutat illa. Jag är så trött på alla människor som i åratal intalat mig att min ångest kommer försvinna. Jag är 25 år gammal, har haft anorexia sen jag var 19 år gammal. Sen jag blev drabbad av anorexi har jag haft en avsmak av livet. Jag har inte kunnat binda mig till någon, har varit helt avtrubbad från känslor. Jag grät för första gången på 6 år inatt, på grund av att jag ledsnat.. Jag har gett upp.. Oavsett vart jag vänder mig tror folk att jag är i en fas. Problemet är att jag levt i den fasen i 6 år och jag orkar inte längre vara perfekt.. Jag har slitit i för många år att vara perfekt..klä mig rätt, vara och verka rätt. Men för vilken nytta? Mina föräldrars? Min egen? Oavsett vilken så blir slutparten besviken.. Jag är så trött på det här nu..

          ja alla har sitt elände ,, jag ska prova elchocksbehandling tror jag ,, hoppas att det hjälper

          Comment


          • #25
           Jag visste att jag inte var en av dom mest välmående människor.. men att jag är deprimerad, har generell ångest, panikångest, social fobi och jaa, det där andra..

           Det visste jag inte =S

           Comment


           • #26
            Shit... både egentlig depression och social fobi. <img src=" title="Sad" /> Fast man ska ju inte tro på allt man testar sig för.

            Comment


            • #27
             Dessa testen var ju inte bra, typ alla som gör dem hamnar i faro zonen!

             Comment


             • #28
              Har du inte fobier och ångest får du det av sådana här tester.. Dessa tester skälper mer än hjälper...idiotiskt!

              Comment


              • #29
               Bra att en legitemerad psykolog kollat dessa test och också tycker att de är konstiga. Nog för att jag inte mår så värst bra, men ALLT lider jag inte av, det är jag helt säker på! Kan dessa tester på nätet vara ett sätt att få fler kunder på, månntro? Jag tror visst att man kan få bra hjälp av dem som arbetar på Comunicera men alla tänker väl på att hålla kundunderlaget "up to date".

               Comment


               • #30
                [ d va ju kul, nu fick man det bekräftat. men det kom ju inte direkt som en chock. lider också av aneroxi/bulimi/självmordtankar/ångest/socialfobi m.m men hur många gör inte det i dagens samhälle. jag har i princip gett upp orkar inte längre. ingen förstår hur en ätstörning sliter än i bitar suger ut all ork. lämnad ensam, ja det är ju min problem? att få ätstörningar det väljer man ju eller?...

                snälla vi är alla människor ,men varför kan ingen låna ut sin famn till nån som ssöker tröst. vi är så många. INGEN ska behöba leva ett sånt här vedervärdigt liv. ätstöringar skulle jag inte änns önska min värsta fiende.

                en för stor del av mitt liv har jag inte levt, ska man inte njuta av ungdomstiden ,ska man inte vara lycklig och se ljust på framtiden?

                mitt ljus är släckt iallfall och har vart det i snart tre år,(förväntar mig inte en vändning.........

                Comment

                Working...
                X