Announcement

Collapse
No announcement yet.

han är opålitlig

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • han är opålitlig

  Cccccccccc
  Last edited by qrvz72; 2015-08-07, 17:36.

 • #2

  Ah, såg inte du skapat två trådar om samma kille. Att det är båda som inte vill ha en relation.


  Så du vill ha en KK? En "kompis" som du kan kyssa och ha sex med? Det är ok men då kommer naturligtvis nackdelarna som på posten, att om ni inte vill ha en "riktig" relation så är ju inget konstigt att han intresserar sig för andra tjejer.


  Eller är det så att du ljuger för dig själv? Du vill inte ha en relation på riktigt med honom för du är rädd bli sårad? Men innerst inne vill ha en relation? Eller rädd att om du säger du vill ni ska vara ihop på riktigt, att han lämnar dig då?


  Du ska nog fundera lite på vad du egentligen vill. Kanske var det bara meningen ni skulle vara vänner? Om bara vänner, vill du ha sex ändå, dvs ha honom som KK? Eller vill du vara mer än vänner?


  Tyvärr är livet så, att vi måste göra val. Och ta konsekvenserna av våra val. Han är inte opålitlig, han är bara människa och utgår ifrån den situation ni två är i. Att ni inte är ett par på riktigt. Om ni väljer att vara ett par på riktigt så ändras spelreglerna och då skulle han givetvis inte vara "på" vad gäller andra tjejer.


  Comment

  Working...
  X