Announcement

Collapse
No announcement yet.

Hur ska man finna ngn tjej 30-45 efter 40+?

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  Tack för ditt inlägg/svar!Klart man ska ''skylta''med ''bra'' text vs bra självbild..Som du skrev verkligheten är endå ngt annat.Yta är inget för mig.Har faktiskt sållat bort ngra(Otrevliga fast man inte själv var det)Fast det var nog mest en tabbe..jag tittade mest på en del en fick el tittade på'' hela kvinna''!För i denna djungel gäller det att vara sig själv om man önskar en likasinnad tjej.Sedan handlar det nog lite om ''timeing''..tack en en gång private-y'' rosor gillar jag att ge OM jag faller för ngn.. men bladen faller mest för mig tråkigt nog!

  Comment


  • #17
   Samma sak. Hur hittar man en kille som vill ha en tjej på 42 år? Usch livet sugen. ..

   Comment


   • #18
    crow:Tja bara man inte tvingar sig till ngt så är det en bra början!Ja hur gör man?Det gäller ju att finna ngn där man gillar ALLA sidor el de flesta sidorna.Kunna ''läsa''personen(är ju ingen nackdel) kunna finna lika mål i vardagen

    Comment


    • #19
     Alltså, vilken skev bild ni har av kvinnor. Ni pratar som om ni "vet hur kvinnor funkar, vad kvinnor vill"..

     "Rökare anses vara mera''spännande''ungefär som uniformkillar."...
     Jag vet inte en enda vuxen kvinna (möjligen någon 12-13 åring tjej kanske) som tycker att män som röker är spännande.

     För det första, kvinnor är också individer - alltså - alla kvinnor funkar inte precis likadant eller faller för "samma knep".. (chockande eller hur?)

     Sen kan jag förstå grejen om en kvinna "fräser ifrån eller tackar nej vid visat intresse" när en man skriver på en dejtningssida.
     När 10 av 10 killar skriver samma saker och säger saker som dom tror ska gå hem, men oftast blir så jävla fel, så är det väl klart man reagerar.
     Är oftast riktigt sexistiska, äckliga kommentarer. Reagerar man på det så säger mannen i sin tur "men jag gav ju bara en komplimang".
     Och nej, bara för att din sexistiska, äckliga kommentar var menat som en komplimang betyder inte att den var okej att framföra eller att man måste
     tacka för den och uppskatta den.

     Sen det där med "ta reda på vad tjejens intressen är så nappar hon grejen"... Nej, det gör hon nog inte.
     Man ser igenom falskhet.

     Comment


     • #20
      Jag vet inte hur el på vilket sätt man kan få en tjej(El det kanske jag vet)inte med smör el med en dryg ''fasad''nej!Rökare är oftast en mera ''spännande ''grupp'' .Så menar jag om du fattar poängen. VI människor är oftast drivande till att fylla spänningen i själva flocken, en att ta egna beslut inte altid men oftast så..De ''äckliga''när vi pratar dejtingsiter..kan vara både killar vs tjejer!De är ngt det inte är i verkligheten..Så är det med tiden så ser man igenom om personen är en (jag vill bara driva med er)människa el en ovanligt fin uppriktig person.

      Comment


      • #21
       Rökare... Det är inte spännande med någon som bränner 1500 spänn i månaden på att förstöra sin hälsa. Strange: jag får uppfattningen av att du själv har en massa krav på hur HON ska vara. Och att du tror att du listat ut hur kvinnor är. Den man som tror han vet hur " kvinnor är" vet ingenting om kvinnor. Absolut ingenting.
       Något att tänka på för dig strange när du kontaktar kvinnor i skrift på forum och dejtingsiter, är att du har ett väldigt speciellt sätt att uttrycka dig på i skrift. Det är ofta svårt att förstå vad du menar. Kanske har du ett annat språk som förstaspråk. Kanske har du bara en säregen stil. Kan hända att kvinnor backar på grund av dina lite snurriga texter?

       Comment


       • #22
        Nej, rökare tillhör inte någon spännande grupp. Möjligen att en del tjejer, i unga tonåren tänker på det sättet, att man vill ha en "cool kille" och att en "cool kille" ska vara på ett visst sätt. Men jag tror inte att "coola män som röker typen" ligger högt prioriterat som önskvärd egenskap hos vuxna kvinnor som letar efter en livspartner. Jag tror inte ens att många går efter så ytliga saker när man vill ha någon att leva med.

        Comment


        • #23
         Hallå till en början vill jag berätta(datorn el texten''hänger sig när jag skriver)Det tar typ 15-20 minuter bara att göra de här raderna..till saken jag varken vet hur kvinnor/tjejer fungerar el kan flyga som stålis!Därför ville jag ha/få lite kött på bena av er.Vad gillar de och älskar en kvinna ''2015?Vad ser hon och inte ser hos en man lite så..
         Min text(är nog lite som det är sometimes!) och mitt språk(jag) är svenskt från topp till alla tårna

         Comment


         • #24
          Forts jag har inte svårt att finna ngn kvinna men nu efter 40+ är det mkt svårare!Sedan är jag kräsen(den rätta känslan) menar jag vill känna kärlek en bara aha ok dejt känslan!Blir de ''rädda då?

          Comment


          • #25
           Haha! Ok, du har din egen stil! Inget fel i det.
           Grejen när du frågar efter vad en kvinna vill ha så har du redan från början hamnat fel.
           Kvinnor är individer, inte en grupp varelser som alla tycker likadant. Du ska inte ändra på dig om du trivs med dig själv. Var tydlig med vem du är så att de kvinnor som är likasinnade ser vem de har framför sig. Det finns liksom inga tricks som håller i längden. En kvinna är inte en fisk som du med rätt bete kan få att nappa.

           Comment


           • #26
            Det går inte att säga vad en kvinna gillar, hur en kvinna fungerar eller ser hos en man. Jag är iaf inte som alla andra kvinnor. Jag är en individ, vad jag sökte hos min livspartner var helt individuellt för mig, hur jag fungerar beror helt på mina erfarenheter, min uppväxt, personlighet, intressen. Inte mitt kön. Jag är en personlig varelse precis som alla män och andra kvinnor är.

            Så du behöver nog släppa den biten först och främst.

            Sen tror jag det är svårt att känna kärlek på en första dejt? Jag och min sambo träffades flertalet gånger och bara umgicks som vänner innan vi ens visste om det fanns något mellan oss. Det vi visste var att det ytliga stämde in för vad vi sökte, alltså intressen, värderingar, religiöst som politiskt, osv.. Så grunderna där fanns.

            Så frågan är väl vad du söker? Är det en livspartner? Hur vill du att ert liv skulle se ut? Vilka egenskaper ska hon ha, osv? Om det är via dejtningssidor du söker. Så ja, skriv vad du söker hos en kvinna, och vem du är. Finns väl någon sån profilsida eller något att skriva det på?

            Och skippa "jag är en supertrevlig man, som gillar promenader och kramas mycket".. alltså, undvik klyschor.. verkar som varenda snubbe på såna sidor och i tidningsannonser skriver sånt. Det låter bara så opersonligt, för det är precis vad det är när alla skriver det. Finns inga "magiska ord" för att en kvinna ska bli intresserad. Skriv till henne som en vanlig person. Ta det inte på sånt allvar, slappna av.

            För mig vore det intressanta vem personen är, vart han står politiskt, vilka värderingar han har, intressen, och vad han söker hos "mig"..Men det är ju bara utifrån mig.

            Comment


            • #27
             Men handlar det inte lite om att vi som är 40+ känner oss själva bättre och vill inte slösa tid på relationer som inte ger oss det vi önskar?
             Hade jag haft den erfarenheten jag har idag för 20 år sedan, hade jag inte på långa vägar bemödat mig med vissa relationer.
             Jag ser åldern och den utvecklade " kräsenheten" som en fördel, för att slippa dra på mig onödigt besvär.

             Comment


             • #28
              Originally posted by mankämparpåmedlivet:) View Post
              Men handlar det inte lite om att vi som är 40+ känner oss själva bättre och vill inte slösa tid på relationer som inte ger oss det vi önskar?
              Hade jag haft den erfarenheten jag har idag för 20 år sedan, hade jag inte på långa vägar bemödat mig med vissa relationer.
              Jag ser åldern och den utvecklade " kräsenheten" som en fördel, för att slippa dra på mig onödigt besvär.
              Kanske!? Eller.... så beror den sk. "utvecklade kräsenheten och självinsikten" mest bara på att de individuella preferenserna (en generalisering som täcker många, men såklart inte exakt alla individer) successivt har förändrats. Antingen genom att vissa tidiga livsönskningar redan är uppfyllda och alltså har utgått får önskelistan, eller att hoppet om dem har övergetts pga. av åldersskäl.

              Comment


              • #29
               Originally posted by Strangeway View Post
               till saken jag varken vet hur kvinnor/tjejer fungerar el kan flyga som stålis. Vad gillar de och älskar en kvinna ''2015?Vad ser hon och inte ser hos en man lite så..
               Jag tror att du successivt kommer att erfara att en kvinna runt 30 (i synnerhet om hon fortfarande är utan egna barn) har krav/önskemål på en man som oftast kan skilja sig väsentligt från önskemålen hos många kvinnor runt 45. Oavsett om de har, eller inte har biologiska barn (för har de inte vid 45 så får de knappast heller).

               Comment


               • #30
                Tack alla för era svar!Skriver mera imorgon men ja jag är kreativ och hon går först om jag finner ngnlDet är på tiden.Fina ögon som bara ser på en och på mig.Fin röst mjuk varm hud.En fin tjej att längta efter och att göra saker med..

                Comment


                • Guest's Avatar
                 Guest commented
                 Editing a comment
                 Vill du bara ha en fin tjej att hitta på saker med? Ingen livspartner eller? Tänker att "fin röst, mjuk hud och fin" bara var några ytliga saker. Tänker att du kanske ska gå på annat än hur hennes röst låter och om hennes hud är mjuk eller inte?
               Working...
               X