Announcement

Collapse
No announcement yet.

Något fel på mig? Är jag Asexuell? Hjälp

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Något fel på mig? Är jag Asexuell? Hjälp

  Detta är första gången jag är här inne, vet inte om jag ens gör rätt men hoppas någon kan ge mig ett svar.


  Jag är 19 år gammal, har haft sex dock ett bra tag sedan nu, kommer inte ihåg ifall jag njöt utav samlag eller inte.

  Jag blir ofta upphetsad, över ingenting alls egentligen, enda problemet är, jag vill inte ha sex & när jag onanerar så vet jag inte ens vad det är jag onanerar till..


  Jag startar antingen en pornografifilm eller så fantiserar jag, problemet är att när jag väl har börjat så blundar jag, har inte ens ljudet igång (om film), men jag tänker inte tankar som är "sexiga"..

  Jag tänker på allt annat, men jag fortsätter ändå att onanera, och precis innan jag ska få orgasm så tänker jag på en person som jag älskar med hela mitt hjärta, bara det.. Jag gör allt jag kan för att inte komma.. Jag vill komma, men jag försöker ändå låta bli.. Jag vill inte ha sex & jag vill inte bli upphetsad, men jag blir det ändå.


  Jag har ett förhållande, dock på distans, när vi träffas och vi ligger i sängen så blir jag enkelt upphetsad, men jag vill inte ha samlag med min partner, vill inte ha samlag med någon alls.

  Jag har läst om asexuell, men jag förstod inte.. Står att man inte har sexlust med mera, men jag blir ju upphetsad, är inte det sexlust?


  I mitt första förhållande så förlorade jag min oskuld igenom att jag blev berusad och när jag väl kom hem med min partner så höll jag på att somna, men personen i fråga gjorde mig hård och sedan hade samlag med mig, kommer inte ihåg om det var skönt, kommer inte ihåg om jag kom, allt jag kommer ihåg är att dagen efter låtsades att jag inte kom ihåg vad personen gjorde med mig, men jag mådde ytterst dåligt.

  Kan detta vara en bidragande faktor till varför jag inte vill ha sex men blir ändå upphetsad?


  Jag är även rädd för att ifall jag skulle ha sex med någon så får jag orgasm för tidigt, eller att jag är dålig på det.


  Läste någonstans att det finns folk som inte vill ha sex för de är rädda att deras penis är för liten, smal eller liknande, men det bryr jag mig inte om, är min för liten så får den vara det, men är rädd för så mycket annat kring sex. • #2

  En asexuell person är en människa som inte känner sexuell attraktion till någon eller som har lågt eller frånvarande intresse att ha sex.


  En del asexuella personer kan bli sexuellt upphetsade, men utan att känna sig sexuellt attraherad eller ha en önskan om sexuellt umgänge.


  What hurts the most is that the memories I used to hold so close to me are now the memories I wish I could forget.

  Comment


  • #3

   Jaha, tack så mycket, visste verkligen inte att det var så, trodde man inte blev upphetsad.


   Förövrigt, är detta något "man föddes med" eller har det kommit på grund av något som hänt mig tro?


   Comment


   • #4

    I dagens psykiatriska sjukvård används begreppet asexualitet som en beskrivning för ett faktiskt fysiskt och psykiskt totalt ointresse för sexualiteten och sexuella relationer.


    Sexualiteten föds vi med, men dess uttryck och känslor utvecklas genom hela livet.


    What hurts the most is that the memories I used to hold so close to me are now the memories I wish I could forget.

    Comment

    Working...
    X