Announcement

Collapse
No announcement yet.

34 år och oskuld - Det känns jobbigt att skriva det

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • 34 år och oskuld - Det känns jobbigt att skriva det

  Men så är det. 34 år och oskuld. Har aldrig berättat det för någon. Har väl antytt för några att jag har sexuella problem men aldrig rakt ut sagt sanningen. Inte ens när jag träffade en sexterapeut sa jag sanningen, utan jag sa väl det som skulle låta bra för mig vill jag minnas.

  Och med facit i hand var det naturligtvis helt fel. Varför ens gå till en terapeut om man inte är helt ärlig? Är tveksam till om hon kunnat hjälpt mig ändå, men jag gav henne inte ens chansen. Jag har ALDRIG haft samlag alltså, däremot har jag haft sex med uppskattningsvis 20 olika tjejer.

  Varför har du aldrig haft samlag då tänker nog ni som läser detta nu. Framförallt för att det inte funkat. Jag var väl 23,34 år första gången jag förstod att allt inte var som det skulle. Första gången jag försökte ha samlag och det inte gick så tänkte jag inte så mycket på det, så här är det nog för många vid första försöket och det blir säkert bättre nästa gång.

  Men det blev inte så. Jag var överkänslig vid förhuden och hade svårt dra tillbaka den. Jag hade svårt få stånd. Och när jag känt att det inte ska funka med samlag vid tjejträffar har jag varit snabb att avbryta allt och hitta på nån orsak som ska låta bra i deras öron i denna pinsamma situation jag hamnat i så många gånger. Började gå till läkare för mina problem. Först gjordes en operation som gjorde att jag inte blev lika trång i förhuden och kunde dra tillbaka den lite alla fall utan känna obehag.

  Och läkare har sagt att det inte ska vara nåt medicinskt fel på mig. Har varit hos läkare vid 3 olika tillfällen alla fall och alltid fått samma beskted, det är inget fel på dig. På ett sätt skönt att höra. Men mest av allt har jag velat höra, du har ett problem men vi kan fixa det åt dig. Nu har det låtit som mina funktioner ska vara helt normala. Men de är ju INTE det!

  Månader har gått. Åren har gått. Men mina problem bara består. Jag har försökt intala mig att jag kommer träffa nån så småningom som jag känner mig trygg med och då lossnar även sexlivet. Men ju längre tiden gått ju mindre börjar jag tro på det. Och just nu är jag väl så nerkörd i botten man kan bli.

  Självklart påverkar det här mig massor. Hur ska jag våga berätta att jag är oskuld och inte klarar ha samlag om jag träffar en tjej? Finns det nån tjej som inte kommer lämna mig direkt om hon får reda på det?

  Jag har försökt få ordning på det här tidigare. Besökt läkare, besökt terapeuter - men det känns inte som jag kommit nånstans. Snarare gått bakåt än framåt då jag brutits ner mer och mer för varje misslyckande. Jag vet inte vad den här texten ska utmynna i, nu har jag sagt det alla fall. Det jag aldrig vågat säga förrut. Inte när jag var 25, 28, eller 31. Nu är 34. Jag är 34 och fortfarande oskuld. Och kommer förbli det livet ut. Det känns som det är förutbestämt. Och jag mår fruktansvärt dåligt av detta och vet inte vad jag ska ta mig till överhuvudtaget. • #2

  Nu kanske jag har missförstått något men är det erektionsproblem som spökar mest nu för dig? Har du provat något potenshöjande medel? Är kanske inget man vill ta på regelbunden basis men tänker att om du kan genomföra några samlag så börjar det nog lossna psykiskt också för dig.


  Comment


  • #3

   Det som spökar är främst att jag är överkänslig på ollonet. Och åt det verkar det inte gå att göra något åt. Verkar helt omöjligt. Sen har jag erektionsproblem på det också, säkerligen relaterat till att jag har svårt känna lust och få stånd då jag känner sånt obehag när nån rör vid min förhud. Och en hel del sitter säkert psykiskt med. Vet inte hur mycket, men säkerligen massor. Det känns som jag har ett berg att bestiga utan nån utrusting. Och om jag skulle ta mig upp på toppen har jag ett ännu större berg ta mig upp för innan minsta strimma av ljus ens kan skönjas. Så känns helt värdelöst med andra ord. Om nån haft liknande problem så skriv gärna. Eller om nån tror sig veta vad jag kan göra för det ska bli bättre. Om det är nåt som går få bättre. Just nu känns det inte så.


   Comment


   • #4

    Det du skriver om gällande förhuden, där sätter du nog fingret direkt på saken att det kan vara psykiskt. Du har ju haft problem under en längre tid med det så det sitter nog kvar i psyket.

    Då du själv tar på förhuden, reagerar du då med? Med tanke på "obehag när nån rör vid min förhud"

    Men känsligheten på ollonet, finns det inte nån salva som du kan använda?

    Känsligheten, är det endast när nån annan än du tar där eller även när du själv rör vid den , ex vid toabesök?


    Comment


    • #5

     Jag minns att jag låg på sjukhus när jag var 18 eller 19. Hade aldrig haft sex innan dess. Då fick jag en kateter i urinröret och det är utan tvekan det mest obehagliga jag upplevt. Förstår inte hur de fick in den till slut. Mår illa bara av att tänka på det. Tror mina problem härstammar därifrån till stor del. Men vet inte om de startade då, för upplevde ju sånt obehag redan då och det skulle man väl inte gjort om man var normal med känseln där?


     Har väldigt svårt slappna av när nån rör mig där nere nu, spänner mig och ju mer förhuden dras tillbaka ju obehagligare tycker jag det är. Och ja det känns obehagligt även om jag tar på förhuden, men inte på samma sätt. Då känns det ändå som jag har lite kontroll. Om nån annan tar där känner jag mer obehag för jag inte har nån kontroll på hur hon ska ta och vad hon ska göra.


     Kan ju dock exempelvis tvätta av ollonet efter toalettbesök utan att det känns för obehagligt så är inte så att jag inte kan röra där alls. Men svårare när ollonet är helt torrt, då är det obehagligare. Har testat nån salva som nån läkare skickade med mig en gång, men den hjälpte inte mycket.


     När jag runkar (eller vad man ska kalla det) klämmer jag bara lite i området. Alla andra drar väl förhuden upp och ner, men det gör inte jag. Som ni förstår känner jag mig extremt uppgiven och som ett hopplöst fall.


     Comment


     • #6

      Du har med andra ord fler negativa upplevelser gällande ditt könsorgan.

      Kateter, för trång förhud & operation. Jag är visserligen kvinna men har

      fått höra av killkompisar att detta med kateter till killar är fruktansvärt.

      (ta prover där)

      Du kan ha haft något extra känslighet redan innan men det förvånar mig inte

      om denna upplevelse fick det att bli värre.


      Om du möter en tjej igen, se då till att prata med henne om hur ni ska agera

      tillsammans i sängen, att du nämner din känslighet eftersom det handlar om

      att du inte har kontrollen, då kan du ju under den intima stunden visa/föra din

      hand i hennes hand diskret och visa hur du vill att det ska vara vid ditt könsorgan.

      Och/eller att du tar på nåt fuktigt så känsligheten minskar något.


      Mer av det psykologiska, sluta tänk på att du har oskulden kvar.

      Den tanken verkar inte bidra till att du blir glad eftersom du inte ser

      nåt positivt i det. Allt behöver inte va bra el dåligt.


      Det viktigaste för dig är att få ordning på hjärnspökena,= handlaget med ditt

      könsorgan, släppa kontrollen, finna rätt person (tjej) som kan hjälpa dig

      på vägen med handlaget.


      Nej, jag tror inte du är ett hopplöst fall. Du tar ju fram det som är det mest troliga

      bakom besvären, jag känner att det som jag skriver/svarar är mer en bekräftelse på

      vad du har berättat.


      Comment


      • #7

       Jag förstår inte riktigt varför man ska ha en stämpel på sig att vara oskuld. Själv tycker jag det bara hörde till i tonåren som en status grej men när man är över 30 då borde man inte bry sig så mycket om det. Likadant om man ska komma in i nån ny grupp och man är singel och det känns som alla börjar undra varför man är det och inte har barn osv osv.. alla hör inte till normen helt enkelt och det mesta är hjärnspöken.


       Comment


       • #8

        Kom på en sak, sökte på nätet och fann detta:


        Ollonet

        Den del av penis som har flest känselnerver är ollonet. Ollonet sitter längst ut på penis och är mycket känsligt för beröring. Under puberteten är det vanligt att killar får små ”pluppar” eller ”taggar” runt kanten på ollonet. Dessa vårtliknande taggar kallas för penila papler och kan förväxlas med kondylom (könsvårtor). Penila papler består dock endast av hudceller och är helt ofarliga.

        Länk :http://www.penisfakta.se/anatomi.html

        Lite mer

        http://jesper.nu/forum/sex_och_samlevnad/99902-overkansligt-ollon.html


        Sen står det att man ska undvika att ta i ollonet med torra händer, i länken ovan står

        det att smörja ofta så den inte blir torr.


        Hoppas du får lite hjälp av länkarna, om du söker på nätet så får du fram mycket.

        Jag valde texten "extrem känslighet på ollon" när jag skulle söka


        Comment


        • #9

         Grejen är att jag vet inte själv vad jag ska göra. Vad är nästa steg att ta i mitt skeende? Har som sagt besökt läkare, tror det är 3 olika gånger, och pratat om mina problem. Och då menar jag specialister på USÖ.


         De har alla sagt att de inte hittar nåt som ska vara fel. Men att det handlar om träning.


         Och orkar inte egentligen inte gå igenom hela processen igen med läkarbesök, samtal och annat. Har tappat hoppet då jag försökt med det tidigare men det ändå inte blivit bättre. Men är det nåt som kan göra att min situation förändras prövar jag det direkt.


         Just nu finns det inte på kartan för mig att ha samlag. Jag får inte ens på kondomen då det känns obehagligt när den skaver mot om den sitter för tätt, och tätt ska den ju sitta.


         Sexet är bara en del i det hela. Jag kommer aldrig kunna träffa en tjej om det inte blir bättre. Det känns än värre.


         Tack för tipset om läsning, de som skrev som hade problem verkade dock vara ungdomar i tonåren. Jag är en vuxen man som haft problem hela mitt liv och det känns helt sjukt att jag fortfarande inte hittat nån lösning på det.


         Comment

         Working...
         X