Announcement

Collapse
No announcement yet.

Jag vågar inte ta initativ till sex!

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Holiday812
  started a topic Jag vågar inte ta initativ till sex!

  Jag vågar inte ta initativ till sex!

  Jag tycker att han inte lyssnar på dig. Försök prata med honom om det. Säg att du behöver hjälp av honom. Jag läste att du provat det, men prova några gånger till. Får du hela tiden samma svar så tror jag inte han är beredd att arbeta på ert förhållande. Jag hoppas han visar en större respekt och intresse för dig och ert förhållande.


  Lycka till. • replied

  Hej Holiday,


  Vad bra att du vill må bättre! Jag tror att du är på helt rätt spår för att göra det också, det är bara det att det tar tid. Jag tror också att det är bra att du inser källan till din rädsla. Kanske kan du försöka titta på den liksom "utifrån", som att "Jaha, här var något som känns obehagligt. Jag vill inte att sånt här ska kännas obehagligt. Vad kan jag göra åt det?" - och sen fundera över vad som skulle kunna vara en framkomlig väg för dig att börja vandra.


  Sen tänker jag att det inte är bråttom med något, det är okej att du inte har kommit över exet än och det är okej att du inte har kommit över din nya rädsla än. Det viktiga är att du har bestämt dig för att du ska göra det på sikt och att du letar efter sätt att göra det på. Du kommer dit ska du se, efter en jäkla lång rad av "en dag i taget".


  Det tar tid, och heja dig hela den tiden!


  NinaNora


  Leave a comment:


 • replied

  Jag vet inte... Har träffat den andra killen några gånger. De känns som allt de här har gjort mig rädd för närhet. Han är attraktiv men har svårt att komma över spärren att vi ska röra varandra.


  Jag tänker mycket på mitt ex. Jag älskad honom så mycket, men ändå är de jag som gjort slut.

  Han har behandlat mig illa på många andra sätt än de här med sexet. Men ändå säger mitt hjärta att jag vill bara vill ha han. Hjärnan säger att de kommer inte funka. Han kommer bara att få mig att må ännu sämre och mer dåligt självförtroende. Jag vill bara må bättre!


  Leave a comment:


 • replied

  Vad trevligt!


  Hoppas det går bra vilket det säkert gör


  Lycka till!


  Mvh Chris


  Leave a comment:


 • replied

  Tack för era fina svar.


  Har varit på dejt idag med en ny kille. Jag hoppas de blir bättre denna gång.


  Leave a comment:


 • replied

  Hej Holiday!

  Jag tycker att det är jättetråkigt att du råkade ut för honom, men glad att höra att du tog tag i det och lämnade honom.

  Du försökte verkligen hjälpa en kille som inte ville bli hjälpt. Han behandlade dig illa och försökte inte vara delaktig, när du försökte öka kommunikationen och öppna upp för en bättre relation. Du låter som en kvinna han och många andra borde vara glada och tacksamma att få ha ett förhållande med.

  Du visade ett öppet sinne och gav honom så mycket. det han gjorde var att trampa på dig och vända dig ryggen. Du låter som en kvinna många många män skulle tycka väldigt mycket om att ha sex med, förutom att de skulle vilja ha resten av dig också.


  Leave a comment:


 • replied

  Hej Holiday,


  Chris talar så klokt att jag inte har mycket att tillägga här, men jag vill ändå ge dig en liten puff framåt. Se om du kanske kan vända din rädsla för att träffa någon ny till en glädje i att du äntligen kan få träffa någon som vill göra det bra för dig. Stå på dig och sätt dig själv på piedestalen en stund, där förtjänar du att sitta.


  Allt gott!


  NinaNora


  Leave a comment:


 • replied

  Håller fullständigt med Chris84.


  Blev väldigt ledsen och berörd av din text. Så illa ska ingen behöva bli behandlad. Felet ligger inte hos dig, utan hos ditt ex som uppförde sig respektlöst och själviskt i sängen.


  Jag önskar dig all lycka till framöver. Och jag hoppas att du träffar en bättre man som du kan bygga ett sexliv med tillsammans.


  Leave a comment:


 • replied

  Tack för ditt svar.


  De är så lätt att ta på sig allting själv. Efter era svar kändes lite bättre. De kanske inte ligger på mig att göra de bra!

  De enda jag ville var att han skulle röra mig mera, hela mig!


  Mitt självförtroende är inte på topp just nu. Jag känner mig nästan rädd att träffa någon ny.

  Men hoppas hitta den rätta någon gång!


  Leave a comment:


 • replied

  Nästa kille du träffar är förhoppningsvis mer öppen, säker, respektgivande och mer man än vad ditt ex är/var. Du måste förstå att det är din kille som inte kunde kommunicera sex på ett bra sätt, hans tips om att du skulle läsa en bok om vad män vill ha eller vad det var istället för att ni pratade om vad ni tycker om, eller i detta fallet, han tycker om, säger ju allt.


  Kan förstå att självförtroendet och självkänslan får sig en liten knäck, så försök jobba upp den. Ha sex så mycket du kan skulle jag nog tipsa dig om, det hjälpte mig när jag var singel senast, och tänker ta upp den aktiviteten igen. Många skäller nog på mig för att jag säger det men jag har en ganska liberal syn på sex, och vet vad som funkade för mig iaf. Men samtidigt, jobba med självkänsla. Men jag tror inte det krävs speciellt många sextillfällen för att du ska vara back on track med självförtroendet, vad gäller den biten iaf. Ge dig hän.


  För övrigt tycker jag det var bra att du avslutade förhållandet. Du har dina behov och nöj dig aldrig med mindre. Varför skulle man det? I nästa förhållande vet du nu mer vad du vill ha, eller hur?


  Mvh Chris


  Leave a comment:


 • replied

  De blev aldrig bättre.


  Jag längtade så att han skulle röra i mig. Ta på mina bröst, min rumpa och hela mig. Har tar mig endast på mitt kön. Aldrig något förspel. Jag försöker ta initativ till sex , men varje gång jag försöker så har han alltid ont i huvudet eller magen. Har ibland frågar rent ut, kan vi inte ha sex, men han vill inte. Han vill inte heller prata om de.


  Jag har sedan en månad sedan valt att avbryta förhållandet. Jag klarar mig inte utan närhet och att han tar på mig. Jag längtade så! När vi väl hade sex var de fantastiskt! De bästa sexet jag någonsin haft! Jag gjorde verkligen allt för honom, säg av honom, stönade och visade att jag älskade att ha sex med honom! Hade till och med analsex bara för att jag ville att han skulle vara nöjd.


  Jag känner mig nu värdelös i sängen! Tänk om jag träffar någon ny som inte heller vill ligga med mig. Tänk om de var så att han tyckte de var så dåligt!


  Leave a comment:


 • replied

  Jag får sälla mig till Carlsson66 svar. Men vill gå ännu längre, och tycker faktiskt att han verkar nonchalant emot dig. Och även våldsam, vem tar strupgrepp på den man tycker om??? Misshandel skulle jag vilja kalla det ...


  Och så tänker jag att om svaret är att "du får läsa i en sexbok om hur man gör", då är han antingen likgiltig inför hela saken, eller så vet han inte själv vad han vill och är helt influerad av "regler" om hur man ska göra ...


  Jag tycker att du gör helt rätt i att känna efter om han verkligen är rätt för dig ...


  Leave a comment:


 • replied

  Jag försökte häromdagen förklarar hur jag känner de. Jag berättade för honom vad jag tycker om och njuter av. Men förklarade att jag känner mig osäker hur han vill ha de. Han tyckte att man känner av vad den andra gillar, så han behöver inte tala om för mig vad han gillar, utan de skulle jag förstå. Jag sa också att de gånger jag försöker ta initativ så avvisar han mig, så de gör att jag känner mig ännu mer osäker.


  Jag vet inte, börjar känna mig mer och mer osäker om han är rätt för mig. Vi är så olika, han har väldigt svårt att berätta vad han tänker/ känner. I alla situationer. Jag är däremot väldigt öppen och vill gärna prata om saker.


  Tack för era svar!


  Leave a comment:


 • replied

  Ni måste sätta er ned och prata om ert sexliv. Många tycker det är jobbigt och svårt ämne att prata om. Visst kan man läsa en bok om sex men det ger ju bara generella råd, du vill ju veta vad din kille vill och behöver finns ingen bok om det. Enda lösningen är kommunikation. Ett råd ta inte upp sexfrågan i sängen, utan sätt er ned och prata om detta utanför sängen. Och förklara hur du känner inte börja med du gör, du säger mm det kan leda till att den andre känner sig anklagad och går i försvar.


  Denna artikel kanske kan hjälpa er att börja prata om ert sexliv:

  http://jonasgadeblogg.wordpress.com/2013/01/09/jonas-gade-att-vaga-prata-om-sex/

  Kommunikation är A och O i alla relationer kan man inte kommunicera med varann då har relationen oftast problem.


  Leave a comment:


 • replied

  Jag tycker att han inte lyssnar på dig. Försök prata med honom om det. Säg att du behöver hjälp av honom. Jag läste att du provat det, men prova några gånger till. Får du hela tiden samma svar så tror jag inte han är beredd att arbeta på ert förhållande. Jag hoppas han visar en större respekt och intresse för dig och ert förhållande.


  Lycka till.


  Leave a comment:

Working...
X