Announcement

Collapse
No announcement yet.

Är jag galen?

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Är jag galen?

  Hej nu är jag här igen..

  Är som sagt skiträdd att få en psykos för nån anledning. Har OCD går till en psykolog varje vecka för min ångest. Asså hade en sån jävla bra dag idag alla sjuka konstiga tvångstankar/katastroftankar som jag brukar ha var borta typ... men så klart ska min ångest triggas igång igen..

  Min flickvän som jag älskar mer än allt.. Hon lider av ptsd och har en dålig period + har hon mens just nu.. Eftersom hon mår dåligt drar hon sig undan och är lite off.. Såklart kickar mina katastroftankar in och börjar tänka tänk om hon är otrogen.. VET ATT HON INTE ÄR DET. När ångesten va som värst kändes det nästan som jag trodde på det.. vet inte känns som jag håller på bli paranoid?? Tänk om jag blir helt galen och går igenom hennes telefon osv.. Usch.. Vill verkligen inte bli paranoid / psykotisk.. Tror ni det är nåt allvarligt fel på mig eller är det mina katastroftankar.. Vet att jag inte ska skriva och försäkra mig såhär men ett lugnade svar kan hjälpa mycket just nu.. Tack

 • #2
  Du har ju egentligen svarat själv. Du lider av en psykisk åkomma och den förvränger din bild av vad som är sant eller inte. Den skapar spöken där inga finns.

  Du vet också att hon mår skit och att hon då inte orkar bekräfta dig. Inte för att hon inte vill, inte för att hon inte älskar dig, utan för att hon inte orkar.

  Se på henne. Hon är hos dig. Andas samma luft. Det är ni två. Den du älskar älskar dig. Trots inbunden och att kämpar med eget. Trots dina konstiga tankar så älskar du henne.

  Se henne. Se på dig. Förstör inte detta med bristande tillit och att låta dina konstiga tankar styra dig. Nu är hon inte det, men "om" hon var otrogen så kan du ändå inte göra något. Acceptera maktlösheten. Du kan bara vara dig. Hon kan bara vara hon. Det enda du kan göra är att lita på henne och det fina ni har. Kärlek. Tillit. Accepterande av att båda har det tungt.

  Comment

  Working...
  X