Announcement

Collapse
No announcement yet.

Någon med erfarenheter av sobril Zolipiedem vid ångest

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Någon med erfarenheter av sobril Zolipiedem vid ångest

  Kan inte beskriva allt, men har för att fixa upp läget, efter alltförmånga år med en anorexia som blev felbehandlad i destruktiv sektverksamhet (ANMÄLD), nu fått zolipiedem, sedan ett år tillbaka och sedan 1 månad 15 mg sobril varje dag. Har förnärvarande ett bmi på 15, 4 och jobbar med allt, dvs att hitta rätt efter 30 år av felprogramering. Får hjälp med det är enormt tufft. Vet inte riktigt vad som höt till vad, men känner stundtals en obehaglig overklighetskänsla till nuet.

  Är rädd för att det ev är biverkningar men behöver ändå dessa medeciner just nu...behöver höra vad ni har för erfarneheter, k carina • #2

  Sobril 15mg är en ganska standard och väl beprövad ångestlindrande medicin. Känns väldigt osannolikt att dessa problem skulle ha med den att göra.


  Zolpidem är en sömnmedicin som också är rätt vanlig men vars effekter inte är lika väl utredda. Man vet att den funkar men inte exakt hur den funkar. Om du googlar ämnet,vilket du kanske gjort,har du säkert läst en hel del. I regel om man följer dosen brukar man inte få några biverkningar,men jag har själv upplevt allt möjligt på vanlig dos. Dock sitter Zolpidem inte i kroppen särskilt länge så om dessa känslor inte kommer i direkt anslutning till den medicinen tror jag inte det måste bero på medicinerna alls. Kan tillägga att oftast upplever man dessa "skumma" effekter om man inte kan somna eller med flit håller sig vaken/tar Zolpidem på dagen vilket många gör för att man just blir rätt konstig när effekten kickar in fast man stannar uppe och gör annat.


  Men en tredje sak att fundera på är din stress och ångestnivå i allmänhet för känslan du beskriver kan också uppkomma på grund av ohanterlig stress eller ångest. Bästa är att ringa din psykiatriker och försöka få ett extra besök för att prata om det hela och reda ut vad som verkar mest rimligt att det skulle bero på.


  Lycka till!


  Comment

  Working...
  X