Announcement

Collapse
No announcement yet.

hejsan svejsan

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • hejsan svejsan

  jag är ny här och vill komma i j´kontakt med er som oxå lider av denna hemska åkomma som kallas fibro!
  jag har haft detta i ca 7 år och har väl haft svårt att acceptera det...men efterhand har man vart tvungen att göra det.<img src=" title="Confused" />
  vissa dagar känns allt skit...då har man så ont så man knappt tar sej ur sängen...jag har fått klippa håret kort för mina armar okade inte kamma och säta upp det..man blir frustrerad av sånt!
  inga mediciner har hjälpt...ochjag tycker man har testat en del...!
  Bodde i 4 år i LAndskrona där jag hade en superbra läkare som hjäplpte mej med mycket,,,gav goda råd och brydde sej om...vilket är ovanligt i dag!
  Seni januari bor jag nu i Timrå...men har inte fått mkt till hjälp här inte...här är deten själv som får ta tag i problemen,,,jag menar har maninte nog med bekymmer!
  men å andra sidan...hösten är en fin årstid att njuta av...! Det hoppas jag att ni oxå gör!

 • #2
  Hej!

  Här har du en till med fibro! Har haft det i över 25 år... Var 18 när jag fick det. Men som du säger, man lär sig leva med det. Jag har haft tur i oturen och har klarat av att arbeta, mycket tack vare att jag inte haft allför fysiskt tunga arbeten. Hade jag haft det hade jag nog bara klarat några få år. Nu är jag 45 och har sjukersättning, men inte i första hand pga fibron utan pga att jag har sviter av foglossning som gör att jag inte kan gå ordentligt samt att jag har mycket svår värk.

  Det enda som hjälpt mig mot fibrovärken är att träna måttligt, men aldrig bli still. Då blir jag sämre. Nu går jag två gånger i veckan dels på sjukgympa, dels på bassängträning och det fungerar för mig!

  Lycka Till och hoppas du kan få hjälp. Om du inte varit på en smärtmottagning, så försök få remiss till en sådan. De är duktiga på just fibro och sånt.

  Comment

  Working...
  X