Announcement

Collapse
No announcement yet.

Samma fobi som jag? Eller är jag ensam?

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Samma fobi som jag? Eller är jag ensam?

  Hej! Jag är en tjej som har en lite udda fobi. Jag har svårt för handleder. Till och med att skriva ordet får mig att rysa. Jag tycker att de är sjukt äckliga och jag vill helst inte gå in på detaljer men jag skulle vilja veta om jag är ensam. Om det är någon som känner att de har något liknande som jag, uppskattar jag ett pm. Jag vill veta om jag är konstig och ensam om detta eller om det finns fler med detta problem. Snälla, känner inte för att vara ensam mer. Vet inte vad jag ska ta mig till när de hemska bilderna kommer upp i mitt huvudet och vägrar att försvinna. Jag ligger utan sömn på nätterna ibland. Är det nån som har det likadant och kanske har tips till mig, så uppskattar jag det. Tack. • #2

  Ensam är du inte


  http://www.unusualphobias.com/wrists.html


  Du får rätt många träffar om söker på "wrist" tillsammans med "phobia" med Google sökning. Finns till och med ett engelskt namn för fobin, carpophobia. Och då förhoppningsvis lite information om behandling.


  Du kan också söka på "carpophobia" på YouTube. En kortfilm om en som har det


  https://www.youtube.com/watch?v=cYM4QPv7vNI


  Men du visste kanske allt detta redan, men söker kontakt med någon i sverige som har det. Om du googlar på handledsfobi så får du några träffar där bloggare skriver att de har det, kanske några du kan kontakta?


  Comment


  • #3

   Tack, det känns bra att veta att någon vill hjälpa mig. Nej, jag visste inte något av vad du just skrev. Jag har valt att inte kolla in det så mycket på grund av min fobi. Funderar fortfarande om jag vill veta mer eller inte. Tack i alla fall.


   Comment

   Working...
   X