Announcement

Collapse

Information om forumet

Här finner du information om hur forumet fungerar, hur man gör inlägg, startar upp sin blogg mm.
See more
See less

Svartsjuk på dans

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Svartsjuk på dans

  Hej!

  Jag behöver hjälp med hur jag ska råda bot på min svartsjuka. Rättare sagt dans och svartsjuka.
  Min fru går en buggkurs och har blivit biten av dansflugan rejält verkar det som. Det enda hon talar om är denna dans. Meningen var väl att jag skulle hänga med på detta men problem med min hälsa satte stopp för det. Är inte helt hundra på att jag gillat det heller men ville prova iaf.
  Hon har redan ansökt om fortsättningskurs för nästa termin. Jag kommer förhoppningsvis vara återställd till dess men då får jag gå nybörjare och hon fortsättningen.
  Det stör mig att hon inte kunde ha väntat ett halvår på mig.
  Nu har hon varit ute och dansat samt träffat andra dansintresserade. Talar om dansbandsgalor och dansbandsveckan i Malung som hon vill åka till med en nyvunnen dansvän.
  Detta gör mig otroligt svartsjuk. Har haft problem med danser förut då hon dansat med andra män men tänkte att kursen kunde lära mig "hemligheten" med dans som enligt min fru inte är sexuell överhuvudtaget.

  Hur fasiken ska jag komma över detta? Känns som hjärnan svartnar så fort hon pratar om detta dans intresse!

  Har hänt förut att jag hoppat över att gå ut på dans med henne för jag vill inte se henne dansa med andra. Bättre sitta hemma med ont i magen än att bli på dåligt humör på en fest...
Working...
X